Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

 

Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory

Hell Hack

Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« u: 15. Siječanj 2009, 16:09 »

By slovenac at 2009-01-15


By slovenac at 2009-01-15

Aromatik koji ću pokušati da vam predstavim i opišem sam na zadnjem sastanku Istočne Konference dobijo na poklon od našega mladunca Shegia alias Mobi dick beba :1:.Sam duvan je crne boje i karekterističnog je mirisa vanile i burbona koji je mene sasvim prokupirao, tako da sam morao da ga spržim u luli :61:.
Pri samom paljenju lule posle dva tri dima ,aroma koja se širi prostorijom daje ovom duvanu pravo da spada u kvalitenije aromatike.Sam miris plavičastoga dima koji se prožima kroz prostoriju vanile i burbona stvara veoma lep prijatan ugodjaj i veoma je intenzivan od početka do kraja pušenja duvana,što se tiče ukusa tu sam morao biti obazriviji jer ukupan moj utisak daje da je sladkasto nakiseo koji me podseća veoma na voćnu notu suvoga groždja i isto tako je intenzivan od početka do kraja pušenja duvana.
Sam duvan je veoma blag i preporučujem ga početnicima jer se kod njega neće razočarati niti će im se jezik opeći ma koilko ga brzo pušili,no treba voditi računa da baš i ne preteruju... :61:.
Vaš Hell Hack

No.1

Odg: Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« Odgovori #1 u: 08. Veljača 2009, 02:01 »
Pusio sam ga i prosto ne mogu recima opisati taj uzitak!!!! :39:
Znam samo da je od svih koje sam probao ubedljivo po lepoti ukusa na prvom mestu. Black Ambrosia po mirisu samog duvana dosta podseca na miris Holger Danske i isto je potpuno crn, ali ukus Holger Danske je neuporedivo bolji po mom misljenju. Kada bih bio u mogucnosti da nabavljam Holger Danske to bi bilo :70: :70: :70:

Hell Hack

Odg: Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« Odgovori #2 u: 08. Veljača 2009, 08:29 »
Slažem se sa tobom oba su duvana jedinstvena po samom ukusu i mirisu,nisi jedini koji uživaš u aromaticima jer su ovde svi probali aromatike,ja sam od onih koji volim Danske aromatike i njima sam odan :1:

SSEKIR75

 • Bela Crkva Banat
 • ****
  Oblak dima
 • 1.643
Odg: Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« Odgovori #3 u: 27. Rujan 2009, 14:08 »
ovo je bio prvi duvan koji sam nabavio u vrscu posle duze vremena nepusenja lule ali je brzo posle toga nestao :3: svidjao mi se, iako sam imao malo problema sa paljenjem. jako je bilo lepo pusiti ga na pecanju na dunavu i kanalima u vreme varalicarenja na stuku, cak mi je bio lepsi nego u zatvorenom. ne znam sto je to tako ali je tako. vidim da ga uporedjujete sa crnom ambrosiom, meni je on 100puta bolji od ambrozije. sad nemamo ni jedan ni drugi :145:

BalkanBoy

 • *
  Bijeli zubi
 • 41
Odg: Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« Odgovori #4 u: 27. Rujan 2009, 22:23 »
To je moj prvi duhan kojega sam pusio u zivotu. Cudno, ali ne sjecam se absolutno nicega u vezi njega. Nisam imao pojma o pusenju lule kad sam ga pusio, nisam znao pravilno puniti, niti sam znao pravilno uzivati u dimu  tako da sad mi dodje isto kao i da ga nisam nikad kusao. Mozda cu nekad da probam, da vidim dali cu se sjetiti mojih prvih koraka.

Hell Hack

 • Srbija
 • *
  Bijeli zubi
 • 13
Odg: Holger Danske "Black and Bourbon"Luxory
« Odgovori #5 u: 25. Veljača 2010, 08:12 »
Autor teksta pono na forumu  :1:
Ima dima ima i vatre :)))