Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

 

McClelland Dark Star

Cigara

  • Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: McClelland Dark Star
« Odgovori #15 u: 03. Siječanj 2012, 13:26 »
pa nije 3g, nego 17g(odina)!!
 
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

  • Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.432
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: McClelland Dark Star
« Odgovori #16 u: 04. Siječanj 2012, 07:29 »
Jučer sam na druženju dimio ovaj Gregin predobar McClellandov duhan. Sve što piše u njegovoj recenziji definitivno stoji i na prvu je zaista teško povjerovati da su ti crni tvrdo sabijeni flakeovi prvotno krenuli kao žuti listovi virginije.
Na Greginu preporuku, duhan sam izmrvio što se više dalo, što zaista nije problem jer je sada već bio poprilično prosušen i dovoljno se s vremenom nadisao zraka. Bez ikakvog dodatnog sušenja, napunio sam moju Comoykicu iz Sandblast serije i pripalio... pa pripalio.. pa onda odlučio da probam zapaliti a ne pripaliti... pa sam opet pripalio...  :1:

Uglavnom, YOU GET THE POINT  :1:

Pali se dosta teško, ali negdje na 2/3 lule se pripali kako spada i onda se zaista neometano može uživati u svemu najbolje što virginijski listovi mogu dati. Šećeri u izobilju, nikada nije prejak i prenapadan, ovo bi lagano mogao biti cjelodnevni duhan (ostavljam si ovdje pravo na promjenu jer bih za ovu tvrdnju volio dati još koju šansu ovom duhanu), malo me i pripecnuo po jeziku ali to pripisujem apstinenciji od lule tijekom zadnjeg vremena.

U svakom slučaju, u velikom sam guštu popušio lulu ovog odličnog duhana, definitivno nešto što treba probati i imati i u rotaciji i u rezervama.

Još jedan veliki plus za McClellanda na mojoj listi a moja ocjena bi bila zaista jako visoka, ali bih i prije ocjene volio zapaliti još koju lulu Tamne Zvijezde.

Thnx Grega na ove delicije!
Keep it simple!

rodjo

  • Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: McClelland Dark Star
« Odgovori #17 u: 04. Siječanj 2012, 09:11 »
Svaka čast Dotter, odlično si to opisao, pa da sa ne ponavljam mogu samo zahvaliti kolegi na odličnoj deliciji koja je već i onako na listi za kupovinu ali sad sam siguran da će se naručiti malo drugačije količine jer ovo obavezno treba imati kod kuće. 
 :89: