Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Three Nuns

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Three Nuns
« u: 23. Siječnja 2009, 09:56 »
Kakav je Three Nuns (ako ti se da napiši recenziju)? Na Tobaccoreviewsu su mu dodijelili medalju Hall of Fame.

nisam nikad pisao review duhana  :1: ali probat cu...

Duhan je formiran u male kružne oblike, poput novčića. Ja osobno sam primjetio da mi najviše odgovara ako jedan taj komad smrvim i stavim na dno lule, a onda na njega slažem komade duhana kako kad na stolu stavljate novčiće jedan na drugi. Tada mi je bio najbolji okus i miris duhana, ravnomjerno i polako je gorio. I da, uvijek sam ga pakirao u srednje velike lule, nikad u velike a vjerujem da je to povezano s načinom na koji sam punio lulu.

Moram priznati da mi nije bio najdraži duhan, iako je stvarno odličan, a jučer sam baš zapalio zadnje mrvice iz kutije koju sam otvorio pred dosta vremena.

Duhan je srednje jak (prema lagan naginje) i bez problema ga se može i dulje vrijeme puÅ¡iti. Moj je prije otvaranja odstajao nekih dvije godine a miris i okus koji sam kod njega osjetio je dosta ljeÅ¡njakast, jako sladak, ali karamelno sladak. S obzirom da sam ljubitelj Virginija, meni je jako odgovarao taj dio tog duhana, koji dosta doÄ‘e do izražaja u prvom dijelu puÅ¡enja. Miris u prostoriji i nije neki fantastican, a to vidim po svojoj dragoj koja za njega nikad nije rekla da dobro miriÅ¡i, Å¡to za neke slične duhane često kaže.  :1:

Eto, ne znam jel ovo sve ima smisla, za prvi put  :1:
« Zadnja izmjena: 23. Siječnja 2009, 10:21 od Keko »
Keep it simple!

No.1

Odg: Three Nuns
« Odgovori #1 u: 22. Veljače 2009, 11:53 »
Tri kaluÄ‘erice :1: a duhan u obliku novčića da li vam to govori neÅ¡to???  :1: :1: :1:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #2 u: 03. Veljače 2010, 03:05 »
malopre sam izdimio tek dve lule ovog duvana i ne mogu da odma ne kazem da mi se jako svidja. doduse, meni je po otvaranju duvan mirisao na nesto sto bi eventualno mogao da opisem kao venac ljutih paprika spakovan u kutiju sa dodatkom bibera :1: no kad se duvan zapali nije tako... posle svega par dimova pocinje se javljati slatkasta aroma, ne prejaka (sto je po meni mana), nekako na kolace sa lesnicima. mozda je razlika u odnosu na dotterov utisak sto moj duvan nije dremao vec je odmah otvoren (znatizelja,sta ces :64:) ti "novcici" meni lice kao kad bi neko neku cigaru naseckao na masini za salamu, ali kad sam ih naredjao i zapalio goreli su do kraja a da nisam ni jednom (i ponavljam ni jednom) upotrebio tamper. ne znam kako ali je tako. sibicom se pali iz prve, kao stapin, i, kako rekoh, gori postojano do kraja. miris mu nije napadan, naprotiv, jedva se oseca (tako kaze okolina), a duvan je blag i ne ujeda. aromu drzi do kraja i ne menja je (ili ja nisam primetio). nisam nesto iskusan po pitanjima ovakvih duvana,ali ovo definitivno vredi pare. obzirom da moja kutijica nije unakazena ovim posmrtnicama, zakacicu sliku sutra-preksutra... jedina objektivna mana je upravo kutijica, vakumirana je a kad je otvoris ne moze da se zatvori dovoljno cvrsto.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 03. Veljače 2010, 07:00 »
Super!!

Gdje si ga kupio?
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 03. Veljače 2010, 10:10 »
Da, kutija im je loša. Moja isto više poslije nije "dihtala" i duhan mi se brzo sušio. par puta sam ga morao ovlaživati prije nego sam ga potrošio.

Jako dobar opis, Ssekiru!  :36:
Keep it simple!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #5 u: 03. Veljače 2010, 12:30 »
hvala dr dotter, staracu se  :92:

nabavio ga preko prijatelja, tj njegove rodbine iz svice. da sam znao kakav je nabavio bih vise,ali bice dana za megdana...