Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

 

Šaran na rašljama

rodjo

  • Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Šaran na rašljama
« u: 21. Lipanj 2011, 09:20 »
jedno zgodno jelo koje smo priredili na nedjeljnom fotosafariju u Pisarovinskim močvarama i ribnjacima,mmmmmm, fiš je bio za predjelo :61: :61:

McKurilj

  • Osijek
  • *****
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #1 u: 21. Lipanj 2011, 10:46 »
Mmmm! Jedno od mojih omiljenih jela!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dinko

  • Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #2 u: 23. Lipanj 2011, 13:36 »
Ja bi to! Ogladnio sam trenutno.
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Nani

  • Zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 50
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #3 u: 23. Lipanj 2011, 16:02 »
Izgleda perfektno, a vjerujem da je jos boljeg ukusa!!!  :36:

Canaan

  • ****
    Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #4 u: 23. Lipanj 2011, 18:12 »
Samo nam di Rodjo udaraj 'ceznju',valja se to ovih letnjih dana! :36:  :89:
« Zadnja izmjena: 24. Lipanj 2011, 08:24 od Canaan »
"keep it simple until it gets complicated"

sesapipes

  • ****
    Lulaš prve klase
  • 2.294
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #5 u: 24. Lipanj 2011, 00:23 »
Nisam ljubitelj sladkovodne ribe,ali ovo mi ne izgleda uopce lose...koje vino se preporuca uz
rasljastog sarana?

rodjo

  • Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #6 u: 24. Lipanj 2011, 09:51 »
nisam ni ja neki ljubitelj slatkovodne ribe ali ovo je stvarno delicija, šaran je malo masnija riba te se ovakvim procesom iz njega iscijedi sva masnoća, a on još uvijek ostane dovoljno sočan za konzumaciju.
Nisam razmišljao Sesa o vinu pili smo pivu, ali po mom sudu mislim da uz njega paše i nekakav crnjak, recimo Suavignon ili sl.

Dotter

  • Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.425
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #7 u: 27. Lipanj 2011, 09:44 »
Uhh, izgleda genijalno! Jednom sam jeo šarana na rašljama, bio je odličan. Što se tiće šarana, najbolji mi je bio napacani i dimljeni šaran. Nisam mogao vjerovati da šaran može biti tako dobar!
Keep it simple!

Dinko

  • Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #8 u: 27. Lipanj 2011, 13:16 »
Meni je otkriće bio smuđ u vrhnju, zapečen!
Mislim da su slatkovodna riba školjke i rakovi i puževi,  potpuno gurmanski zapostavljeni i ignorirani kod nas, samo se radi o neznanju i lošim receptima.
BTW. Kakav fiš paprikaš sam jeo kod Čigoča u Lonjskom polju  :158: !!!

 :1:ovo je restoran!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

rodjo

  • Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #9 u: 27. Lipanj 2011, 13:21 »
Bio sam prije tri tjedna tamo :1: :1:

Dinko

  • Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #10 u: 27. Lipanj 2011, 13:27 »
Bio sam prije tri tjedna tamo :1: :1:

E baš mi je drago!  :134: Šta nije super??!! 
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

rodjo

  • Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Šaran na rašljama
« Odgovori #11 u: 27. Lipanj 2011, 14:30 »
nije loše, dost kuća su tamo uredili za seoski turizam i Birdwatching, ima se šta vidjet ko voli prirodu :1: