Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

 

Clan, bio i ostao !

Zmajevic

  • *
    Bijeli zubi
  • 5
Clan, bio i ostao !
« u: 28. Veljača 2018, 18:58 »
Silom prilika kupia sam Clan posto se to najlakse dalo naci u Beogradu. Secam se od pre dosta godina, oko 30ak u svojim decjim danima, moj dundo je ima jednog prijatelja tkoji je pusia cigarete. Sa obzirom da je moj dundo bia stari Dubrovacki snob, iz duge loze pomoraca, nije moga trpit takvu neprijatnost ca su cigarete, pa je tog svog prijatelja natera da predje na lule, a Clan je tada navodno bio jedini dostupan. No, to je i onda, a i danas barem meni izazivalo neprijatnost.
Sigurno znate za onaj miris starog ormana punog starih knjiga, u nekakvoj sobi sa skriputavim parketom, nostalgican, ali generalno nesto sto ne biva prijatno posle odredjenog vrijemena, e to je Clan ! To je bio miris tkoji je mene asocira na detinjstvo, malo vise po gadjenju, ali kada se necega gadite toliko dugo postane vam pak drago. Nije nepodnosljiv kao banatska ruza svakako, ali nije bas ni mio kao neki malo finiji duvani, tkoji su se u mojoj familiji pusili (svakako iz uvoza). Posle prvog dima htio sam umreti, tko da sam zapalio nekakve kancerogene cigarete (jesu sve kancerogene, no ja mislim na drinu i slicno). Mada neka znatizelja me je naterala da povucem jos jedan dim, pa jos jedan i nije to bilo BAS nepodnosljivo, ali nije bas bilo ni mnogo prijatno. Vise je nekakva znatizelja i nostalgicnost ca me je vukla. Posle druge lule, vec sam ga sklonio. Nekako je kao tragedija, ili pak horor firm, izaziva vam neprijatnost, odgledate je do kraja, izadjete sa gorcinom u zeludcu ali opet se osjetite posjebno. Ipak je ovo nekojaki duvan za pusace cigareta koji misle da su lule alternativa, ili je to pak sto su cigarete (Bar po mirisu, nisam ih nikada proba) nekvalitetan i tko zna kojekav duvan, isto je i sa clanom.

Boka

  • DE
  • ***
    Žuti zubi
  • 703
  • Tko puši, dobar je u duši.
Odg: Clan, bio i ostao !
« Odgovori #1 u: 03. Ožujak 2018, 02:26 »
S razlogom se smijem pohvaliti da nikad nisam zapalio niti jednu lulu Clana. Cak ni u onim teskim vremenima kad sam se morao osloniti na Bosnu, a nista se drugo osim Clana nije moglo ni pronaci.  :nezna: