Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Rheinbach pipeshow

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
Odg: Rheinbach pipeshow
« Odgovori #15 u: 17. Svibnja 2010, 14:35 »
jako lijepo Mac. Svidja mi se ta crvena lula. bude professore dotter smislio nesto fensi
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #16 u: 17. Svibnja 2010, 14:40 »
Šejkeru: mješanje po CMYK varijanti, 100% Magente i 100%Yellow. Čista crvena!

OK - taj dio mi je jasan - HVALA
... ali vidio sam negdje "nekakve" lule koje su pofarbane tako da se ne vidi struktura drveta, pa me zbunjivalo da 100/100 ne označava takav finiÅ¡ - a na takav nikako ne gledam blagonaklono  :162:

ako je u pitanju finiš kakav ima Radice koji je postao McKurilj - mogu samo reći: "daj dvije"
ZIG  ZAG

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #17 u: 17. Svibnja 2010, 14:41 »
Ma ne, one gadarije prevučene carbonom i kaj ja znam čime sve ne, to se i meni gadi. Pa ko da pušio dio ispušnog sistema svog auta mi to izgleda :1:
Keep it simple!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #18 u: 17. Svibnja 2010, 14:45 »
Ma ne, one gadarije prevučene carbonom i kaj ja znam čime sve ne, to se i meni gadi. Pa ko da pušio dio ispušnog sistema svog auta mi to izgleda :1:

star sam pa mi treba malo više...
... polako se prisjećam da sam u Masarykovoj (prije puuunoo godina) vidio pokericu obojanu Ferarri crveno sa logotipom Ferarrija s prednje strane ....

Koliko god da volim Ferarri, takvu lulu, HVALA, ne bih
« Zadnja izmjena: 17. Svibnja 2010, 14:48 od MOVESHAKER »
ZIG  ZAG

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #19 u: 17. Svibnja 2010, 15:01 »
a moz da mislis ja koji mrzim ferari :13: uopste te "farbane" varijante ja ne volim, mozda sam zastarelih shvatanja ali ne fala :162: usput, ova radice je fenomenalna :36:

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #20 u: 17. Svibnja 2010, 15:01 »
Ferrari isto ima originalno smjesanu boju, koju ni jedan auto na svijetu ne moze ponoviti, koliko god izgledalo slicno (sastoji se naime od nekoliko premaza i tehnika). Ali prosim lepo da ostanemo na prirodnim materijalima. Pravi majstor i za kolace umjesto crvene boje koristi ciklu...
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #21 u: 19. Svibnja 2010, 00:10 »
Kakva dooobraaaa lula!
Historia Magistra Vitae Est!