Kao Å¡to i sam forum veli, na ovu temu dugo nije bilo odgovora, pa... eto - nakon svega Å¡to sam proÄitao ovdje (a i skinuo knjigu), te nakon Å¡to sam primjetio kako moje dvije "radne" lule jednostavno žude za temeljitim Äišćenjem (sada kada puuunooo viÅ¡e znam o svemu

), ja sam ih odluÄio zasoliti. I nisam zažalio!
Postupio sam sukladno uputama, dobro ih oÄistio nakon noćnog soljenja i pomirisao ponovo - puno bolje!
Usnike sam oprao u nekoliko toplih voda sa malo tekućeg sapuna. I to me iznenadilo - koliko naizgled Äisti usnici, kada ih se ispere, joÅ¡ imaju u sebi svega i svaÄega.
Naime, nakon svih ovih godina neaktivnosti, a i Äinjenice kako se u mojim radnim i, sada znam, uvelike abjuzanim lulicama puÅ¡ilo i ovih i onih duhana, to jednostavno nije bilo ono Å¡to sam se ja sjećao. Instalirah se pred ekran, dobro i pažljivo proÄitah sve Å¡to sam o soljenju naÅ¡ao i eto... lule su puno Äišće i sasvim drugaÄije miriÅ¡u.
Nisam mogao vjerovati što je sve krupna sol navukla na sebe i koje je boje bila nakon što sam je izvukao iz lula...
Sve u svemu - obije se lule danas odmaraju, suše, dolaze k sebi i sutra ću ih probati...
OFF: nikako maknut oÄi sa ovog foruma, ima tu podosta znanja, dobre zezancije, zdravog druženja i jednostavno prekrasnih uradaka - prekrasnih!
Sve u svemu - drago mi je da sam vas "pronašao".