Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

djedacezar iz Osijeka

--muki--

Odg: djedacezar iz Osijeka
« Odgovori #15 u: 17. Siječnja 2011, 09:15 »
drustvo na ovom forumu je uvijek sirokog srca tako da me to ne cudi :) :)

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #16 u: 17. Siječnja 2011, 09:18 »
Mislim, da svi znamo, da je pušenje štetno kao sve što je dobroga u hrani i piću ali pruža nam toliko zadovoljstva, da zaboravimo na to :61:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #17 u: 17. Siječnja 2011, 10:13 »
Kada bi ste usporedili spisak emulgatora,konzervansa i vestackih boja sa spiskom davnih i nedavnih istrazivanja  o stetnosti istih po zdravlje coveka ,onda mu pusenje Lule dodje kao mnogo zdravija alternativa.Treba dobro baciti pogled na opis sadrzaja kod danasnje hrane,prepuna je kojekakvih praskastih materija zarad velikih novcanih dobitaka industrije ;
http://goran.forumotion.net/t9522-hrana-danas-pogubna-po-zdravlje
http://www.scribd.com/doc/3809584/Stetni-emulgatori-i-aditivi
http://koznazna.com/forum/korisni-saveti-koji-pomazu/stetni-emulgatori/
http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1701.0

Ima jos mnogo mnogo toga na netu na svim jezicima i sa strucnim ekspertizama raznih instituta,istina se nalazi negde izmedju a ja cu svoju Lulu sigurno zapaliti sasvim u miru i na svoju veliku radost omiljenom mesavinom !
"keep it simple until it gets complicated"

--muki--

« Odgovori #18 u: 17. Siječnja 2011, 11:30 »
Canaan - pogodio ko' kec na 11... :) hvala za linkove... :P

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #19 u: 17. Siječnja 2011, 20:43 »
Evo jedne prigodne:
Znas da je svijet otisao k vragu kad se sok od limuna radi od umjetnih dodataka, a deterdjent za sudje je s mirisom pravih limuna.

Djedacezar

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #20 u: 18. Siječnja 2011, 08:33 »
Ja se furam na foru "protivnik pušenja" a volim kobasice, šunke a bogami i roštilj, a sve to rađeno na dimu koji je jednako tako kancerogen. U pravu si Canaan sa svim tim današnjim dodacima hrani upitnog djelovanja, pa ni ovo gore spomenuto klasično "bez konzervansa" nije baš prezdravo. U današnje vrijeme a bogme i prije je tako bilo, život uopče nije zdrav i bezopasan. Spavaš, padneš s kreveta udariš glavom o nočni ormarić i .... Kako moja pokojna baka rekla; Nešto se mora pokvarit da bi mogli umrijet! Koliko mi sami u tom kvarenju sudjelujemo jedući, pijući, pušeći živeći....

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #21 u: 18. Siječnja 2011, 08:36 »
Hvala svima na lijepim riječima dobrodošlice a posebno moderatorima koji me unatoč izraženom protivljenju pušenju kao štetnoj navici, nisu izbacili sa foruma.
Srdačan pozdrav!

Nije niti najmanje bitno što ste protivnik pušenja ili nepušač. Lijepo je da se zanimate za lule, pogotovo za mala umjetnička djela koje radi Vaš sin. Znači ipak postoji neki interes prema lulama, a to je ono najbitnije.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

--muki--

« Odgovori #22 u: 18. Siječnja 2011, 08:57 »
Hvala svima na lijepim riječima dobrodošlice a posebno moderatorima koji me unatoč izraženom protivljenju pušenju kao štetnoj navici, nisu izbacili sa foruma.
Srdačan pozdrav!

Nije niti najmanje bitno što ste protivnik pušenja ili nepušač. Lijepo je da se zanimate za lule, pogotovo za mala umjetnička djela koje radi Vaš sin. Znači ipak postoji neki interes prema lulama, a to je ono najbitnije.

nema jedne da ne prodje kroz njegove ruke - cest o i po nekoliko puta u procesu proizvodnje :) sve ga zivo zanima i to je lijepo - bez problema i on zna napraviti lulu :) ...

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #23 u: 18. Siječnja 2011, 20:12 »
EEE, ne zna  :13: ne moze da napravi lulu ako ne zna kako treba da se ponasa  :1:

dobrodosao deda :89:

Djedacezar

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #24 u: 19. Siječnja 2011, 12:25 »
EEE, ne zna  :13: ne moze da napravi lulu ako ne zna kako treba da se ponasa  :1:

dobrodosao deda :89:

Istina je da nisam probao napraviti lulu, ali da ju nebi ni znao napraviti jer neznam kako treba da se ponaÅ¡a, nije točno. Ja se bavim več godinama i to mislim sa uspjehom, popravljanjima i ugaÄ‘anjima klavira i pianina iako iste  neznam svirati. E sad drugo je pitanje dali imam umjetničkog dara za kreiranje jedne lijepe vanserijske lule.
Hvala na dobrodošlici!

--muki--

« Odgovori #25 u: 19. Siječnja 2011, 13:22 »
:)
da da... samo ne zaboravi da se za ugoditi klavir treba imati dobro uho ... nuzno ga se ne mora znati i svirati...
tako da mislim da slobodno mogu reci, znati svirati klavir i nastimati ga ne moze biti u istoj kapi ... rijetki pianisti znaju nastimati klavir.......

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #26 u: 19. Siječnja 2011, 15:33 »
vidi, deda, ne sporim ja da ces da napravis vrhunsku lulu od spolja, ali lula sluzi da se pusi a ne za ukras. ako ne pusis lulu ne znas kako ona treba da se ponasa. ja pusim par godina pa mi nije palo na pamet jos da pokusam da pravim lulu. tako da mukiju svaka cast na hrabrosti. :134: