Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Prvi dojam

--muki--

Odg: Prvi dojam
« Odgovori #15 u: 19. Ožujka 2011, 14:57 »
eh da... to je to...!!!
...

batifjaka

• split
  • *
    Bijeli zubi
  • 26
« Odgovori #16 u: 19. Ožujka 2011, 22:23 »
večeras je isto pala Å¡tnja ali bura je tako puvala da mi je  duvan u luli strahovito brzo izorija pa san vise o po puta Å¡eta bez pućkanja, ali nisÅ¡ta za to.
FJAKA psihofizičko stanje prilikom težnje niza čime.Učestala je greška zamijeniti fjaku s lijenošću.Za razliku od ove potonje,fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovječanstvo.Dok u Indiji i drugdje fjaku postižu dugogodišnjim izgladnjivanjem i meditacijom,u Dalmaciji je Božji dar

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #17 u: 20. Ožujka 2011, 20:32 »
Ako je vjetar, nema bas smisla pusiti lulu. Ako je bura, onda pogotovo. Jos ti se lula pregrije, pa nit je duhan fini, nij je to zdravo za lulu. Tak da... bura = nula bodova

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #18 u: 21. Ožujka 2011, 10:00 »
Uuuu, da, lula, more, noć, bonaca, laganini šetnja... recept za gušt :1:

I da, nemoj po buri baš s lulom van, oće progorit ko od šale, šteta je.
Keep it simple!

batifjaka

• split
  • *
    Bijeli zubi
  • 26
« Odgovori #19 u: 22. Ožujka 2011, 18:45 »
je je vidija an da se brzo grijala, ali puÅ¡ija san je prije u kući pa mi je bilo žaj  to ostavit za posli.
Srića nije bilo nikkve štete.
FJAKA psihofizičko stanje prilikom težnje niza čime.Učestala je greška zamijeniti fjaku s lijenošću.Za razliku od ove potonje,fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovječanstvo.Dok u Indiji i drugdje fjaku postižu dugogodišnjim izgladnjivanjem i meditacijom,u Dalmaciji je Božji dar

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #20 u: 08. Travnja 2011, 13:16 »
Batifjaka majstore,

cestitke na krasnom novom hobiju! ;) Nisam bio sto god na forumu pa evo da se vratim s necim korisnim - cuvaj duhan u teglama s poklopcem. Ali ne u onima sta pekmez bude u njima nego u ovome -

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/40065867

Uzivaj prika!
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #21 u: 08. Travnja 2011, 13:17 »
Pa Aco  :68:

Dopusti da ti poželim dobrodoÅ¡licu nazad na forum  :68:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #22 u: 08. Travnja 2011, 13:21 »
Hvala hvala drugar hvala!

Da pitam odmah kako se puse te lule jel se jako nadruka taj duvan unutra, pa se zapali i onda vuce sto brze i jace jel tako?

:68:  :68:

(odoh u svom starom obicaju otvoriti par topica)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #23 u: 09. Travnja 2011, 12:30 »
E bravo, tocno u takvima ja cuvam svoje duhane. Imam nekoliko diskova za ovlazivanje, i cca jednom mjesecno provjerim da duhani nisu presuhi. To se zna desiti preko zime s upaljenim centralnim grijanjem.

Jedina je mana sto nisu predvidjene da stoje jedna na drugima, gornja lagano padne.

batifjaka

• split
  • *
    Bijeli zubi
  • 26
« Odgovori #24 u: 13. Travnja 2011, 21:35 »
evo da se opet javin s novim dojmovima i da se pohvalin da lipo lagano popušin cilu lulu bez da mi se gasi i da se ne zagrije previše, sve bolje čutin arome duvana i to uz domaću rogačušu, pari mi se da se razvijan u pravog pušača lule:))))))
astrbac, hobi je vise nego dobar, a ove staklenke ću nać negdi po splitu bar se nadam.

Inače ponovo san iÅ¡a do dućana da vidim jeli dosla koja nova lula ili duvan kad niÅ¡ta :(( sve stari izbor lula koje  mi se ne sviÄ‘aju, ka neke od naÅ¡ih meÅ¡tara sa foruma a pogotovo od maslinovog drva ali ko zna koliko te koÅ¡taju :( nadam se da ću ja imat takvu neku  jednog dana.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #25 u: 13. Travnja 2011, 21:39 »
Svaka čast na napretku! Ono što smo već puno puta rekli ovdje, kad "zaboraviš" na lulu u ustima, onda zapravo počinje uživanje! Pod "zaboraviš" mislim na to da se ne opterečuješ time jel se pregrijala, jel gori prejako ili preslabo...
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #26 u: 13. Travnja 2011, 21:40 »
Super!

A Å¡to se tiče naÅ¡ih majstora sa foruma, nemoj čekat, nego Å¡alji pm, možda se iznenadiÅ¡, kakve prekrasne Lule se može kupit za odlične novce.  

Želim ti joÅ¡ puno hladnog dima i uživancije!  :61:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #27 u: 13. Travnja 2011, 21:53 »
izgleda da fjaka pomaze u svladavanju pusenja lule... super  :61:

nego cigara, jel ovaj novi avatar zbog lule ili zbog tvog makeovera?  :14:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #28 u: 13. Travnja 2011, 22:02 »
hehe jučer sam pogledao filmić i sad si puštam dugu kosu (svih 342 dlaka!!)
« Zadnja izmjena: 13. Travnja 2011, 22:09 od Cigara »
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #29 u: 18. Travnja 2011, 15:44 »
hehe jučer sam pogledao filmić i sad si puštam dugu kosu (svih 342 dlaka!!)
Hahahahahhh...kod mene su jos uvek 442  :68:
Ali uvek postoji i opcija da od 70 godine zivota napravimo sebi grivu transplantacijom, poput Berluskonija uz vakum pumpu i cijalis opet bivamo punokrvni mladici  :68: :68: :68:
"keep it simple until it gets complicated"