Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

mješanje duhana ???

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: mješanje duhana ???
« Odgovori #15 u: 12. Srpnja 2012, 08:16 »
Koma, sekirče, thnx na ovim fotkama!
Ono što je najgore, nakon tvog posta sam razmišljao kome od prijatelja pušača bih mogao ovo pokazati i shvatio da niti jednog od njih to ne bi ni trznulo a kamo li odvratilo od cigarete.

Valjda danas, bombardirani sa svih strana pričama o lošoj hrani koju jedemo koja je prepuna kemije i otrova, lošim pićima, lijekovima koje gutamo samo da bi nekome punili džepove... valjda je danas ljudima već svejedno i razmišljaju u stilu "kud sve, tud i to..." nažalost i šteta!
Keep it simple!

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #16 u: 12. Srpnja 2012, 12:48 »
Hvala sekirče Å¡to si potvrdio moje navode slikama. Fuj odvratno Å¡to se sve radi za zaradu. Ma lula je zakon.  :61:
Sporost je vrlina.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #17 u: 12. Srpnja 2012, 14:53 »
Sta bismo bez tvojih"insight"informacija Seki...Odlican tekst! :13:  :38:
"keep it simple until it gets complicated"

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #18 u: 12. Srpnja 2012, 17:44 »
 :38: :38: :38:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #19 u: 13. Srpnja 2012, 01:25 »
nikakav problem. moj doprinos i borbi protiv pušenja*

na žalost nisam mogao da napravim slike pojedinih pogona gde se duvan "prečišćuje". naime, iz njega se vadi katran i umesto katrana se upumpava jedna vrsta amonijaka koja daje slatkast ukus slican virginiji (da li da napominjem da je amonijak otrov) :162: svrha ovog otrova je dvostruka: daje "aromu" i ubrzava gorenje. TO JE GLAVNI KRIVAC ZA STVARANJE ZAVISNOSTI OD CIGARETA!!!!  uglavnom, radi se pod maskama i zaÅ¡titnim odelima sličnim onim kakve u vojsci koriste abho jedinice. ZABRANJEN JE ULAZ BEZ TOG ODELA I RETKO KO IZ OVOG POGONA DOÄŒEKA PENZIJU! na žalost radio sam suviÅ¡e kratko da bi pročeÅ¡ljao i usnimio celu proizvodnju, ali i ovo Å¡to sam lično video nateralo me je da se razmislim o upotrebi cigareta (tad sam joÅ¡ puÅ¡io cigarete ne znajući da ima duvana za lulu u srbiji). ako se nekom baÅ¡ toliko puÅ¡e cigarete, od proizvoda DIN-a najkvalitetnija je "drina" bez filtera. marlboro ima isti "duvan" bez obzira na vrstu, razlike su u filteru. itd,itd... ako nekog joÅ¡ neÅ¡to posebno zanima neka pita, ne mogu trenutno da se setim svega.

*cigareta :13:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #20 u: 13. Srpnja 2012, 14:00 »
Sekirče mislim da si sve rekao a i pokazao slikama pa mislim da je svaki komentar suvišan :61:
Sporost je vrlina.