Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Neat pipes Inverted Calabash

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
Odg: Neat pipes Inverted Calabash
« Odgovori #30 u: 28. Ožujka 2013, 17:06 »
Hahaha, jesi lud Grega, majkemi :1:
Oba ste ludi.  :68:  :68:  :68:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #31 u: 28. Ožujka 2013, 19:56 »
Lule su za 24 sata već stigle, što je brže nego kod nas sa dolje Vukojebine u gornju Vukojebinu.
Obrada i finiš su perfektne, oblik također odličan, odlično sjedi u ruci i u ustima. Zbog dodatne "žarnice" su dosta lakše nego što bi očekivao. Pored lule je u paketu i lijepi postcard sa nešto informacijama o luli, drveni tamper i mali jastuk ? kao stalak.

Naravno smo ih morali odmah dimiti. Imali smo velika očekivanja, koja su sva po redom bila ispunjena. Lula dimi ko da je već upušena, osjeti se više suptilnih ukusa, dim je vrlo hladan ali ipak topliji nego kod pravog calabasha, nikako da ugrize za jezik, gori sporo, dimili smo sat i pol, a što je meni najveća razlika, izgori do samog kraja. Meni se lula uvijek zgadi kod zadnje trećine, kod ove je bila aroma odlična do zadnje mrvice duhana.
Iskreno nebi vjerovao da može taj sistem napraviti bilo kakvu razliku ali što se mene tiče je VRHUNSKA stvar. Više ću moć reć kad podimim još nekoliko lula ali za sad sam oduševljen!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #32 u: 28. Ožujka 2013, 21:13 »
a sta kaze kucni ljubimac specijaliziran za lule?  :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #33 u: 28. Ožujka 2013, 21:34 »
Ova ti je dobra.  :68: :68: :68:
Sporost je vrlina.

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #34 u: 29. Ožujka 2013, 07:32 »
a sta kaze kucni ljubimac specijaliziran za lule?  :61:

Isto tako kako moj vlasnik kaže :1: :1: :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #35 u: 29. Ožujka 2013, 08:13 »
Grega u cijelom postu govori u množini, a onda skužiš da je zapravo sam dimio, da se samo jako cijeni :68:

Čestitam dečki, uživajte u novim sistemima :1:

Morate i zamijeniti lule, da vidite ima li razlike što je Gregina za četvrtinu manja u visini žarnice.
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #36 u: 29. Ožujka 2013, 09:29 »
Grega u cijelom postu govori u množini, a onda skužiš da je zapravo sam dimio, da se samo jako cijeni :68:

Na takve provokacije Mi nečemo odgovarati.

Morate i zamijeniti lule, da vidite ima li razlike što je Gregina za četvrtinu manja u visini žarnice.

razlika je 2mm a Naša žarnica je čak 1mm dublja nego Domenova
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #37 u: 29. Ožujka 2013, 20:00 »

Na takve provokacije Mi nečemo odgovarati.

razlika je 2mm a Naša žarnica je čak 1mm dublja nego Domenova

:68: :68: :68: :68:
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #38 u: 05. Travnja 2013, 21:39 »
Ovih tjedan dana sam je dimio 10 puta. JoÅ¡ uvijek oduÅ¡evljen, čini se, da duhani nemaju one gadne oÅ¡trine, dimi spoooro,  a za mene je možda najveća razlika, da se mi duhan nikad ne zagadi. Ja inače pola lula zavrÅ¡im dosta prije kraja a s ovom uvijek do zadnje mrvice i to odlično. Nekad se čini, da traje duže da krene ali kad jednom krene ne prestane baÅ¡ do zadnje mrvice.
Imam nekoliko lula koje su odlične za dimit ali samo ova baÅ¡ svaki put i to do kraja, Å¡to za druge nije slučaj. OduÅ¡evljen!  :36: 

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #39 u: 05. Travnja 2013, 21:55 »
Zaboravio sam još reći, da kod pušenja nema NIKAKVIH zaj. sa kondenzatom. Ko da ne postoji.

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #40 u: 05. Travnja 2013, 22:22 »
Zaboravio sam još reći, da kod pušenja nema NIKAKVIH zaj. sa kondenzatom. Ko da ne postoji.
Dobro, dobro shvatili smo i ja sam takav sa novom lulom. Ne ja sam i gori od tebe. Sa lulom koju mi je izradio Sesa za rođendan sam se srodio i manje više mi je svaki dan u upotrebi.
A pošto nisi samo na luli nego kuriš i cigare nisi kompetentan kao 100% lulaš. Ti si u biti koliko sam ja shvatio više skladištar velikih količina duhana i još k tome nikotinski ovisnik. Gori si i od našeg vrlog prezidentea ukoliko neko uopće može biti gori od njega.
 :167: :143:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #41 u: 05. Travnja 2013, 23:08 »
 :68:
Priznajem da sam skladiÅ¡tar duhana ali ne i lula! Mislim, da sam ih kupio viÅ¡e od 100 a zadržao sam ih samo 15, tako da možeÅ¡ vjerovat, da je ova vrhunska stvar!  :61:

spori

• Rijeka
    Oblak dima
  • 1.869
« Odgovori #42 u: 05. Travnja 2013, 23:35 »
Vjerujem na riječ a nadam se da ću te ove godine imati priliku vidjeti i u živo kako je pućkaš. :61:
Sporost je vrlina.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #43 u: 05. Travnja 2013, 23:48 »
Ma svakako, bilo bi vrhunsko, da se naÄ‘emo i Riječani i Zagreb i outsideri na nekom pikniku!!  :89:

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #44 u: 06. Travnja 2013, 00:14 »
Ma svakako, bilo bi vrhunsko, da se naÄ‘emo i Riječani i Zagreb i outsideri na nekom pikniku!!  :89:

molim te svakako povedi i kucnog ljubimca...  :1:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi