Da, MacBarenova Virginia No. 1 je barem meni bila proboj u svijet raspoznavanja virginije. Sigurno ti ne?e biti loš izbor za probati. S druge strane, Latakiu sam pomalo upoznavao (tu ?e ti Spori najbolje pomo?i), no ja sam je prvi put osjetio kroz RMC - Oriental. Dapa?e, uzeo sam ga radi latakije, da probam. Tad sam vidio da mi paše, ali s drugima sam ju bolje upoznao i prili?no zavolio, da mi Spori oprosti! (U latakiji je ipak on stru?njak). 
Moram te ispraviti. Ja bi jako volio biti stru?njak za bilo što a najviše za Latakiju. Ipak na druženjima sam otkrio da ima jako dobrih stru?njaka za duhane i da se ne mogu mjeriti sa njima. Ja sam ti više od onih koji kad prona?e nešto što mu se svi?a prilagodi to sebi i stalno lupa po istom.
Nakon silnog lutanja po razli?itim duhanima pronašao sam neki svoj stil na na?in da mješam meni najbolje duhane isklju?ivo "Samuel Gawitth" i Sirijsku Latakiju od Wellauena.
Što se ti?e Latakije Ciparska mi nije baš dobra a ni Sirijska koju imaju njemci nije mi baš sjela. Dakle za mene je Wellauen sveti gral ali isklju?ivo ?ista. Što se ti?e Virginija najbolja mi je S.G. ST James flake koja ima Perika kojeg ina?e ne volim. Virginija S.G: Golden Glow mi se pokazala kao najbolja baza za mješanje sa latakijom. Nije pravi flejk nego je raš?upan pa mi kad zamješam kutiju duže traje od npr. kutije St James flake ili Full Viginija flake.
Ina?e u te i takve moje mješavine znam dodati za bogatiju aromu S.G.Sam"s flake, Balkan flake, Chocolate flake ili Best Brown. Sve mi ovisi o raspoloženju. Rijetki duhani koje koje mogu pušiti i uživati a da ne moram dodavati latakiju su S.G. Squadron Leader i Skiff Mikture.
Evo otprilike to bi bila moja osnova duhana u kojima ja uživam. Kao što sam i naveo ja volim duhane mješati ,puniti lulu, pripaljivati lulu i pušiti je na svoj na?in. Isto tako volim vlažne duhane.
Kao što svi znamo ukusi su razli?iti i o njima se neda raspravljati. Savjet svima koji se traže da probaju tu?e top preporuke a po putu ?e ve? shvatiti šta je za njih najbolje.