Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Filmovi...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Filmovi...
« Odgovori #60 u: 01. Lipnja 2009, 19:50 »
Heheheh, zvali su ga i Prljavi Tajo  :68:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #61 u: 01. Lipnja 2009, 19:57 »
I feel lucky, stojim u Martićevoj. Da vidimo kaj bu potegnul i bacil s trećeg kata  :1:
Keep it simple!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #62 u: 01. Lipnja 2009, 20:03 »
Zato jer gledam kaj susjedi iznad tebe rade. ÄŒekaj, sagnut ću se sad to tvog stana  :1:
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #63 u: 01. Lipnja 2009, 23:46 »
Robi stvarno si emotivac...I gdje si ti jučer bio? A Å¡to smo se bili dogovorili?  A?  :145:

Ma vozil se s bajkom okolo i zaboravio na vrijeme i onda mi se nije dalo pedalirat do Nove Vesi...

meni je odlican, super prica, odlicni efekti! Cak i Nicholas, kojeg ne mogu podnijeti inace

Nda... Ne znam, nekak mi je sve to isprežvakano... Baš mi je loš film :1: No dobro, to sam samo ja :56:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #64 u: 01. Lipnja 2009, 23:47 »
Sad sam baš gledao Angels & Demons sa Tom Hanksom. Trčkaranje naokolo i traženje znakova, dok se ne pronađe bomba. Bezvezni američki filmič sa prilično nasilja u krugu vatikanskih zidova, sve tama, vatra, misterije ali plitko i ubrzano. Volim misterije i avanture ali ovo nije to. Ali bar sam pušio u miru i pijuckao Jacka Danielsa, pa mi prošao večer. Ne preporučujem, radije gledajte zvijezde na noćnom nebu, bit će uzbudljivije.
Inaće sam uživao u Tom Hanksu kao brodolomcu u Cast Away, to je bio fantastičan film.
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #65 u: 01. Lipnja 2009, 23:55 »
Sad sam baš gledao Angels & Demons sa Tom Hanksom. Trčkaranje naokolo i traženje znakova, dok se ne pronađe bomba. Bezvezni američki filmič sa prilično nasilja u krugu vatikanskih zidova, sve tama, vatra, misterije ali plitko i ubrzano. Volim misterije i avanture ali ovo nije to. Ali bar sam pušio u miru i pijuckao Jacka Danielsa, pa mi prošao večer. Ne preporučujem, radije gledajte zvijezde na noćnom nebu, bit će uzbudljivije.
Inaće sam uživao u Tom Hanksu kao brodolomcu u Cast Away, to je bio fantastičan film.

O da, Cast Away je filmčina i pol
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #66 u: 02. Lipnja 2009, 08:53 »
Pogledao, onako, kako se kaze - Zvaka za mozak..
Keep it simple!

stpiper

• Split
  • *
    Bijeli zubi
  • 68
  • Pocetci
« Odgovori #67 u: 02. Lipnja 2009, 14:34 »
Ja sam nedavno izredao:

Angels & Demons - film je katastrofa, scenarist i reziser trebaju u zatvor!

Knowing - uzas od filma, neznas sto pokusava bit, misterij, horor... u svakom slucaju, prica puna rupa, gluma ocajna; ostavlja veliki dojam da je cijela stvar sklepana u par dana a zavrsetak je preljepljen iz nekog ZNJ kategorija filma

X-men origins: Wolverine - poprilicno dobar film, lagan za gledanja, jako cool; mala primjedba na poprilicno blesavu borbu protiv Deadpool-a koja jednostavno nije dobro osmisljena

Don't mess with Zohan - iako sam bio skeptican jer inace nevolim humor Adama Sandlera moram priznat da je film bio prilicno svjez, pomalo vulgaran ali ipak humoristican

Never argue with an idiot, they bring you down to their level and beat you with experience. -Dilbert

Da li vi to meni zelite dobro jutro, ili mislite da je jutro dobro, bez obzira na moje zelje? Ili mozda, da se vi jutros dobro osjecate;ili da je ovo jutro kada treba biti dobar? -Gandalf

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #68 u: 02. Lipnja 2009, 17:31 »

Knowing - uzas od filma, neznas sto pokusava bit, misterij, horor... u svakom slucaju, prica puna rupa, gluma ocajna; ostavlja veliki dojam da je cijela stvar sklepana u par dana a zavrsetak je preljepljen iz nekog ZNJ kategorija filma

Točno to!!!
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #69 u: 02. Lipnja 2009, 17:49 »
a cujte, bio sam u desetak dana u kinu na Star Trek, Andeli i demoni i Prorancastvima. Ovaj zadnji je uvjerljivo najvise napunio dvoranu... I ljudi su poslije najpozitivnije komentare bacali. S time da je meni ST najbolji!
Keep it simple!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #70 u: 02. Lipnja 2009, 22:08 »
a cujte, bio sam u desetak dana u kinu na Star Trek, Andeli i demoni i Prorancastvima. Ovaj zadnji je uvjerljivo najvise napunio dvoranu... I ljudi su poslije najpozitivnije komentare bacali. S time da je meni ST najbolji!

Gledao sam Star Trek, cura me vodila :1: Predobar film!!!!!!
A kaj se tiče ovog da su dvorane bile pune na Knowingu, ha gle Dugi, kaj da ti velim, većina ljudi će ti u Hrvatskoj reći da je Golf najbolji auto (a bome ih hrpa i vozi te Vau Wau aute :57:) pa je on ipak i dalje samo Govno Omotano Limenom Folijom :1: (NHF anyone :1:)
A i ukusi se razlikuju. I ja i dalje tvrdim da je film preloš :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #71 u: 02. Lipnja 2009, 23:19 »
Ma ima cijela priča iza toga (ako pogledamo konkurenciju i uzmemo cijenu tog TAS-a u obzir, njegovu opremljenost za tu cijenu a nakon svega i kvalitetu, ispada da nije tako bajan auto, no nema veze), možda moj post ima krivi prizvuk ovako preko foruma, nisam ja ništa loše mislio.
A kaj se tiče filma, pa ukusi su kao guzice, svi ih imaju i svaki je različit :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #72 u: 02. Lipnja 2009, 23:55 »
Ajoj da, to se kaže za mišljenja, ne za ukuse :1:
Eto vidiš koliki je kaos u mojoj kudravoj glavi, sve mi se izgemištalo hehe :1: (no ne od gemišta, dovoljno sam prirodno zbrkan :56:)
TAKE ONE FOR THE TEAM!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #73 u: 03. Lipnja 2009, 10:41 »
Nisam neki veliki stručnjak, niti se kužim u aute, no vozačku imam od 1975.

To sam osjetio na vlastitoj "koži" - voziti auto koji je zakočen, još mi i danas smrdi i kuplung i kočnice. Možda ti na vozačkoj piše da bi trebao voziti aute godišta kojeg ti je vozačka? ;o)))
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #74 u: 03. Lipnja 2009, 10:52 »
Srami se Fubar! Vozio sam  svaÅ¡ta: od otmjenih fynih auta,  preko krntija, do raznih  BRDM-ova i UAZ-ova, ali onu strahotu kakvu ti voziÅ¡ nikad nisam (i neću nikad viÅ¡e, sam si je miči iz dvoriÅ¡ta) . Makni te svemirske komande, pa da vidiÅ¡ tko je pravi odlikaÅ¡!

Star Trek komande. Samo kaže "ENGAGE!"  :1:
Keep it simple!