Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Peterson_pitanja i problemi....

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
Odg: Peterson_pitanja i problemi....
« Odgovori #15 u: 24. Veljače 2009, 00:35 »
Pa najozbiljnije pitam. Ne bih baš silovao s predebelim čistaćima. Nekome je znao puknuti usnik...
Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi.
--Riturnof Dže-Daj--

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #16 u: 24. Veljače 2009, 00:36 »
I još jedno pitanje - kako čistite P-lip? Svi čistaći koje imam su mi predebeli?!

Ja imam 3 P-lip lule i nisu mi predebeli:

Big Ben
Vauen
Peterson
Oni neko kod Goge za 15 kn 100 komada :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #17 u: 24. Veljače 2009, 00:38 »
Fala! Da, Goga je obično odgovor na sva pitanja... ;o)
--Riturnof Dže-Daj--

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #18 u: 24. Veljače 2009, 08:54 »
Pregledao Aran-icu, i Donegalku jučer - obje ok zabuÅ¡ene. Scottica je, kao Å¡to sam već napisao, malo fulana, a Amundsenku nisam stigao pogledati ali koliko mi se čini da sam i iz nje izvadio i bacio zgužvani filter...  :12:

Inače, Aranica me totalno oduÅ¡evila, lula je mrak, puÅ¡i se vrhunski i ladno - Keko hvala na preporuci!! (evo opet pohvale na KreÅ¡in račun, a ne pucam na osloboÄ‘enje od članarine  :1: , eventualno na jednu uzorak-bočicu za Å¡utu, čistu naravno  :101:)

Fubi, imam par p-lip lula i na svima prolaze čistaći, oni Petersonovi (od nedjelje) bi morali prolaziti bez problema.

Pitanje, ima li kod Goge adaptera za kupiti, dosad sam ih obično dobio s lulom, meeršutu nisam koristio a u ovim Petersonkama namjeravam...
Keep it simple!

fubar

• I tu i tam
    Opečen mi jezik
  • 458
« Odgovori #19 u: 24. Veljače 2009, 11:19 »
Jučer sam nažalost bio odsutan - iako sam bio online, no imam nekoliko primjedbi na - zna se - Fubija!
Dakle - o tome da Peterson cijele glave umače u boju smo i pričali i pisali nebrojeno puta, ali Fubi kad vidi Krešu se izbezumi i postane neubrojiv pa ništa više ne čuje, a postove očito ne čita! Srami se!
Drugo - dr. House nisu sistemke, iako bi Fubi htio da jesu - eto što je ljudska priroda - nikad zadovoljan!
Treće - kako svi uspijevamo očistiti svoje p-lip usnike osim Fubija?  - pitanje za milion dolara!
Dakle - Fubi u kut i srami se deset minuta!  :77:

Bayro, pa koji ti je... je li ovo forum samo za zafrkanciju ili sto...

Pa najozbiljnije sam pitao jer je iz Behemotke izašlo hrpetina boje i nije prestalo izlaziti. Bilo je slično i s ostalim lulama, ali je ovdje stvarno bilo puno, da me nemalo iznenadilo.

Za sistemku sam pitao zato jer je rupa izbušena dobrih par centimeara iznad 'bunara'. Nije riječ o nezadovoljstvu, bože sačuvaj, samo znatiželja.

I za kraj, rupa na P-lipu je mala, i poludio bih da mi unutra ostane dio čistać, ili jeoš gore, da mi slučajno pukne usnik. Zato sam sve lijepo pitao, jer je to ipak predobra (skupa) lula da bi si s njom dopuštao bilo kakve eksperimente.

Odgovori - puno boje je normalno izaći će vremenom, koristi te i te čistače i sve je OK i nije sistemka je sve što mi je trebalo.
--Riturnof Dže-Daj--

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #20 u: 24. Veljače 2009, 15:47 »
Evo upravo dovršavam Scotticu, unutra je adapter umjesto filtera, jedina razlika koju kužim je dosta bolji (tj. intenzivniji) okus duhana :1:

Tak da mislim da ću se ostavit filtera dok potrošim ove koje imam i nabavim još adaptera...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #21 u: 24. Veljače 2009, 15:50 »
To se traži! Filteri su nužno zlo koje treba izbjegavati. Ja sve lule pušim bez filtera, imao ili ne adapter.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #22 u: 24. Veljače 2009, 19:04 »
Evo upravo dovršavam Scotticu, unutra je adapter umjesto filtera, jedina razlika koju kužim je dosta bolji (tj. intenzivniji) okus duhana :1:

Tak da mislim da ću se ostavit filtera dok potrošim ove koje imam i nabavim još adaptera...

Već smo rekli: S FILTEROM I BEZ FILTERA je kao ALKOHOLNA i BEZALKOHOLNA PIVA. Ova alkoholna jednostavno ima onu malu razliku zbog koje ju s toliko ljubavi utačemo u sebe  :1: :67: :72:
Keep it simple!