Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Pozdrav svima

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Odg: Pozdrav svima
« Odgovori #15 u: 02. Prosinca 2009, 22:12 »

Moje odusevljenje je kratko trajalo jer iako sam citao uputstva sa sajta i foruma pusenje lule meni ne predstavlja uzivanje vec pravi fizicki posao ( opuc kako bi kod nas rekli  :1: )....

Pozdrav iz Zagreba! :-)

I ja sam novajlija kao i ti, u ovome sam nekoliko tjedana, no impulsivan kakav jesam - vec sam natukao 2 lule, plus jedna u posti (treba tek da stigne) plus 3 duhana u garazi i nekoliko u posti.

No, da ne duljim, moji savjeti za uzivanje u luli (isprobani u praksi):

1. Pakuj duvan u lulu kako god znas i umijes. S vremenom ces shvatiti sto ne valja... probaj prvo jako nabiti, ako ne valja onda ga lagano napuni unutra.

2. Ako se lula gasi - neka. Ja ju znam paliti po dvadesetak puta.... ovisi kakav je duhan, kakvo je vrijeme vani (puse vjetar - lula gori "toplije", ne gasi se), kako si napakirao duhan, ... milijun je tu finesa. Ne brini oko njih. pali koliko god treba a da ti se lula ne pregrije.

3. Upusavanje... hm. ovdje se lome koplja. Ja sam se olducio prikloniti liku s YouTube sajta (probaj traziti pod "pipe smoking myths") i ne upusavam lule. Ionako mi se cesto gase, ionako ih nikad ne pusim da se jako griju, cemu onda polagano upusavanje? napakiram ju do vrha i pusim lagano, pustim da se ugasi i malo odmori, pa opet upalim... treba uhvatiti neki ritam. Ritam koji pase i tebi i luli.  :61:

4. Ciscenje lule - obavezno. Provlaci cistac kroz usnik cak nekad i dok pusis lulu, da ti upije slinu.

5. Ne rastavljaj lulu nakon pusenja! Ostavi ju tako neka stoji pa i citav dan, onda ju rastavis, ocistis i udri dalje.

6. UZIVAJ! ;-)

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #16 u: 02. Prosinca 2009, 22:38 »
Pozdrav!!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Ristek

• Herceg.Novi
  • *
    Bijeli zubi
  • 4
« Odgovori #17 u: 07. Prosinca 2009, 17:14 »
Hvala puno na savjetima   :1: