Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

filteri, p-lip pitanje

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: filteri, p-lip pitanje
« Odgovori #15 u: 26. Prosinca 2008, 01:19 »
Svatko ima neki svoj stil pušenja, odnosa prema luli, duhanu,... I to je sasvim uredu, ja osobno svoje lule iznimno pazim, čuvam i poštujem. Na ovakve "prilagodbe" se sablažnjavam. No ako neto voli, nek izvoli. Jedino na što bih skrenuo pažnju je to da od silnog pokušavanja kako lulu napraviti i doraditi da se postigne veći užitak, on se kao takav izgubi. Ne treba uopće razmišljati o luli (na način prilagodbe, modifikacija, ovoga i onoga), jednostavno napuni lulu finim duhanom, zapali i guštaj. Sve ostale "brige" zaboravi, inače ništa od uživanja. Eto jedan mali prijateljski savjet. I ne zaboravi, lulu poštuj i ona će ti to višestruko vratiti, a plastičnu kirurgiju ostavi za neke druge stvari.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #16 u: 10. Kolovoza 2009, 17:34 »
Interesantna je Savinelli-jeva linija sport sa cepom. Imam jednu i ona je odlicna za van, pogotovo priroda i setnja po vetrovitom vremenu

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #17 u: 10. Kolovoza 2009, 18:38 »
Nisam nikada nesto posebno razmisljao o ovome, no stvarno kad god sam ga imao na luli, bilo je manje mrvica u dzepu od jakne.
Definitivno korisno i za one koji ne koriste lulu vani ili po zeznutom vremenu.