Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Arsenal

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Arsenal
« Odgovori #30 u: 23. Prosinca 2008, 01:27 »
Ovaj forum (i prijašnji) je stvarno nešto posebno. Okuplja poseban soj ljudi, kojima nisu bitne godine, imovinsko stanje, stupanj izobrazbe, vjera, nacionalnost,... Bitna je samo ljubav prema lulama. Ostalih predrasuda nema, i to je ono najbolje od svega. Neke od najljepših trenutaka, koje ću pamtiti cijeli život proveo sam baš na forumu, recimo nikada neću zaboraviti zajedničko odbrojavanje dok mi je žena bila u rodilištu. Trk u bolnicu, pa trk na forum da izvjestim ekipu o napretku, pa opet u bolnicu na sam porod. To je samo jedan od čarobnih trenutaka koje je ekipa forumaša uz dobru zafrkanciju bila uz mene, a isto tako bi i da je bila riječ o nekom drugom. Bilo je to za mene stvarno nešto posebno.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #31 u: 23. Prosinca 2008, 01:35 »
Pa da, stvar je u tome da se takva ekipa vjerojatno nigdje nebi mogla sresti, osim ovdje. Fenomenalno! Stvarno cijelo ovo druženje uz lulu čovjeka usrećuje.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
« Odgovori #32 u: 30. Prosinca 2008, 22:35 »

eto moj mali arsenalić
gore: lorenzo
dolje: Big Ben
« Zadnja izmjena: 30. Prosinca 2008, 22:37 od zgb neron »
skype-petrakfuro

zgb neron

• zagreb
  • *
    Bijeli zubi
  • 45
« Odgovori #33 u: 31. Prosinca 2008, 00:31 »
kod goge proljetos zadnja posiljka vise nema tako male

fala na savijetu probal budem
skype-petrakfuro

Hell Hack

« Odgovori #34 u: 31. Prosinca 2008, 08:46 »
Ma obesu keva-majka,eh!kako su lepe! :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #35 u: 02. Siječnja 2009, 16:47 »
Evo danas mi je stigla Petersonka, koju sam prije 12 dana naručio kod Iwana.
Lula je krasna, jedino ima jedno VELIKU manu, a ta je da je minijaturna!

Ovo nije lula, već dječja igračka! Ima krasan grain, srebrni prsten, ma sve pet, ali u ovu lulu stane gram do maksimum gram i pol duhana. Kad sam kupovao lulu, nije mi djelovala tako minijaturno. Da je dva broja veća, ova lula bi mi vjerojatno bila jedna od najljepših u kolekciji. Ovo je vjerojatno jedna od najmanjih lula koje Peterson pravi. ŠTETA! Za te novce sam mogao kupiti XXXL calabashicu.

« Zadnja izmjena: 02. Siječnja 2009, 16:52 od kkurilj »

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #36 u: 02. Siječnja 2009, 17:09 »
Evo Tihana se smije do suza i pita jesam li to MaÅ¡i lulu kupio, baÅ¡ je njen broj.  :63:

Krivnja je samo moja, kod Iwana nema na svim lulama opis s dimenzijama, a ja nisam provjeravao na netu koje su dimenzije.  :12:

lulce

• Beograd. Srbija
    Opečen mi jezik
  • 305
« Odgovori #37 u: 02. Siječnja 2009, 17:27 »
Lulica za lulceta.  :1: Super je. Ali kada covek malo bolje razmisli 1.5 gramaBlack XX rope-a ili Five brothers-a i nije tako malo. Mozda ce ti ona biti odlicna za tako neke situacije kada nemas sat vremena da se zavalis u fotelju i da uzivas a kada, sto bi jedan moj drugar rekao, telo pocne da ti vristi za nikotinom.  :61:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #38 u: 02. Siječnja 2009, 17:44 »
Ako niÅ¡ta drugo može poslužiti kao krasan privjesak za ključeve.  :154:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #39 u: 02. Siječnja 2009, 18:13 »
Ja sam pobornik teorije da je veličina relativna stvar, a kao takva je samo u oku posmatrača...  :15:
Ali da je lula prelepa - jeste!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #40 u: 02. Siječnja 2009, 18:16 »
Ma lula je stvarno krasna, najljepÅ¡i grain od svih koje imam. Izrada vrhunska. Al kad ju stavim pokraj ostalih...nije mi to to. Očekivao sam komad lule, a ono lulica.  :3:

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #41 u: 02. Siječnja 2009, 18:23 »
Razlog viÅ¡e da bude na počasnom mestu i da služi za posebne prilike... To ti je kad poželiÅ¡ da puÅ¡iÅ¡ u elegantnom druÅ¡tvu i da ne budeÅ¡ kao oni sa Youtube...  :61:

Hell Hack

« Odgovori #42 u: 02. Siječnja 2009, 19:34 »
Za elegantno druÅ¡tvo moraÅ¡ biti elegantan  :1:,zar ne?

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #43 u: 02. Siječnja 2009, 19:57 »

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #44 u: 02. Siječnja 2009, 20:40 »
Nisam pojma imao da Peterson pravi privjeske za ključeve.   :12: