JuÄer uÄ‘em u neki kiosk i dok Äekam da doÄ‘em na red, na samom pultu tik do onog pladnjića na kojem uzvraÄaju novac - vidim lulu. Iz aviona se vidi da je smeÄe, a i kiosk je takav da ne bi neke vrhunske godiÅ¡njakinje tamo oÄekivao

Vidim cijenu i potpuno mi je nerealna i mozak ju automatski protumaÄi kao 200kn.
Približim se, uzmem kutiju (da, Äak je i lijepo u kartonskoj kutiji upakirana, lijepi prozirni prozorÄić u obliku lule, da se bez otvaranja cijela vidi), gledam lulu. Black dress finiÅ¡

ili barem neÅ¡to Å¡to liÄi na black dress, srebrna aplikacija na rubu žarnice (opet, ili barem neÅ¡to Å¡to izgleda kao srebro), skupa sa ambalažom ima valjda 15grama tako da je uopće upitno od Äega je napravljena...
...i ono najbolje - cijena od 20kn (cca 2,5€)

Htio sam ju kupiti samo radi fore, ali nisam imao sitnog kod sebe

Ahhhahahahahahah, majko mila!!!
A sad ozbiljno...
Kutija ima cijenu (pogotovo kutija sa full color tiskom i prozorÄićem odÅ¡tancanim u obliku lule), taj kiosk ima zaradu, dobavljaÄ ima zaradu, država ima preko poreza i carine zaradu na njoj, proizvoÄ‘aÄ ima zaradu na njoj... koliko ta lula zapravo vrijedi?

Na kutiji je veliki natpis u stilu "Trajati će vam doživotno"... Yeah right, strah bi me bilo zapaliti išta u tome