Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Recycle Bin

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
Odg: Recycle Bin
« Odgovori #90 u: 16. Travnja 2010, 07:32 »
Ja samo prvu jutarnju,a preko dana mi ne lezi kafa ni u jednoj varijanti,ali zato pijemo izdasno zelene cajeve sa bioloskih plantaza poput Mandalaj,Sikim,Pu-er,T'cuoa, Japan -Sencha ili Bancha... I naravno brazilski Mate sa svezim djumbirom koj jako revitalizuje i cisti disajne puteve uz ostale blagodeti, toplo ga preporucujem svima koji puse ili ne puse  :61:.
"keep it simple until it gets complicated"

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #91 u: 16. Travnja 2010, 09:58 »
brazilski sta?  :52:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #92 u: 16. Travnja 2010, 11:16 »
Brazilski Mate - vrsta Juzno Americkog zbuna od kojeg se pripravljuje najpopularnije pice Juzno Americkog kontinenta Mate koji se tradicijonalno pije iz Cujo keramickih posuda sa slamcicom.
Imas ga u zelenoj varijanti ili blago fermentiran,moze se piti po ceo dan i veoma je popularno kod Argentinskih Gaucoa.
Veoma zdrav i tetoksificirajuci napitak za organizam,sta mislis ssekir sto su tako lepi i nasmejani narodi u Brazilu i sire  :13: Madre Mate  :1:.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #93 u: 16. Travnja 2010, 11:17 »
Brazilski Mate - vrsta Juzno Americkog zbuna od kojeg se pripravljuje najpopularnije pice Juzno Americkog kontinenta Mate koji se tradicijonalno pije iz Cujo keramickih posuda sa slamcicom.
Imas ga u zelenoj varijanti ili blago fermentiran,moze se piti po ceo dan i veoma je popularno kod Argentinskih Gaucoa.
Veoma zdrav i tetoksificirajuci napitak za organizam,sta mislis ssekir sto su tako lepi i nasmejani narodi u Brazilu i sire  :13: Madre Mate  :1:.

to je nešto slično kao sok od šećerne trstike? koju prešaju i cijede sok.
Keep it simple!

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #94 u: 16. Travnja 2010, 11:42 »

to je nešto slično kao sok od šećerne trstike? koju prešaju i cijede sok.

Ne,nema veze sa secernom trskom.
Poput cajnog zbuna je po izgledu ali ne spada u istu familiju biljke

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #95 u: 16. Travnja 2010, 11:46 »
Mislim da je Domagoj mislio na cachacu! :1:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #96 u: 16. Travnja 2010, 11:52 »
Mislim da je Domagoj mislio na cachacu! :1:

ne, nije. cachaca je sa medom, limunom i rumom. Baš sam mislio na taj sok od šečerne trske s kojom se svi trpaju (barem na Kubi) :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #97 u: 16. Travnja 2010, 11:57 »
A daj mi reci, jel' se može iskoristiti namočeni trulex za kalibarciju? Mora li biti Villeda, ili može i neki jeftiniji doći u obzir?  :68:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #98 u: 16. Travnja 2010, 11:58 »
ja ima spužvicu sa onim zelenim gore, jel moram odstraniti ono zeleno ili mora ostati na spužvici???? :39:

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #99 u: 16. Travnja 2010, 11:58 »
Cachaca je prozirna rakija od secerne trske. Mislim da je ferment tog soka.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #100 u: 16. Travnja 2010, 12:01 »
Istina, sorry... zamijenio sam cachacu i canchancharu (koju sam pio na Kubi). A cachacu imam i doma, za caipirinhu raditi.
Keep it simple!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #101 u: 16. Travnja 2010, 12:02 »
Viva caipirinha!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #102 u: 16. Travnja 2010, 12:35 »
Dečki - :68: :68: :68:

Koliko god se vi smijali, stvar funkcionira  :1: S onim malim ovlaživačem bi stvar trajala beskrajno dugo :1:

Kruno daj molim te prebaci ovo u recycle bin :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #103 u: 16. Travnja 2010, 14:57 »

jesu nasmejani, ali meni bogami nisu lepi... ja vise volim skandinavce (tj skandinavke :64:)

Rip Kirby

• Opatija
    Žuti zubi
  • 676
  • alijas "El Grinta"
« Odgovori #104 u: 27. Veljače 2013, 17:57 »
Da, vec par puta taj odgovor, a nijednom rijecju zasto vise ne zele slati, a uredno su do nedavno slali

...možda su se solidarizirali sa vladinom kampanjom protiv puÅ¡enja?  :154: :1: