Nakon duuuugog Äitanja nigdje nisam nasao neku toÄnu adresu trgovine... samo ulice (frankopanska, masrykova itd...), pa sam otiÅ¡ao u frankopansku i trazio ko mulac . I tamo u haustoru naÅ¡ao havana shop, tak nekak

.... i pitiao tetu jeftinije lule, svidila mi se spitfireica kad ono 250 kn... meni to bas i nije jeftino (znam, znam, u odnosu na vecinu je)... al kupih ja nju, te uzeh MB Virginia no1, i sve ostalo potrebno...

E sad, par pitanja....
1. Teta dala neke meerschaum filtere, jel ima razlike između njih i onih drugih (valjda obicnih

) a i ti filteri mi ne dihtaju dobro, jel to normalno? mogu ici naprijed nazad.....
2. kakve su to sheme s šibicama za lule, kao nemaju sumpora tek nekak...? malo mi to preskupo, 10kn 15-ak šibica....
3. žarnica i vrat (iznutra) su crni. jel to neka kao zaštita ili? (dublje u vratu se vidi svijetla boja drveta)
4. krenio sam ju upuÅ¡avat, pripalim, tampam, puÄkam, sve ok, sve ide super, ostavim da se odmori, niti 10 sekundi, i duhan mi se ugasi. fino se zapali, cijelom pov. jel moze biti neki drugi razlog (osim preslabo ili prejako nabijenog duhana) za takov sto ili je to mozda normalno kod upuÅ¡avanja??
5. 'oće bit kakve štete na luli ako budem upušavao 3x1/3 + 2x2/3?
6. Ove šare po luli, jel to prirodni izgled drveta ili se postiže "bojanjem"?
6 pitanja nije ni puno, mozete vi to!!!!