znam da je tema već duuugo neaktivna, ali možda bi morao reći svoje mišljenje oko ovoga.
Clan sam probao i nije bio najbolji duhan kojeg sam probao, ali isto tako ni približno najgori. Postoji ta neka navika pljuvanja po ovom duhanu, ali se izostavlja Äinjenica da je to stvar ukusa osobe koja ga puÅ¡i i samim time individualna.
Pa da vam opišem svoje iskustvo sa Clanom (aromatic iliti onaj zeleni):
To je duhan kojega će netko staviti u lulu kada ili nema niÅ¡ta pametnije ili se želi odmoriti od jakih aromatika ili želi pripremiti nepce za aromatike nakon dužeg uživanja u duhanima u kojima latakija drži glavnu rijeÄ. Ovo je prije svega "duhan" i nema pre viÅ¡e filozofije oko toga. Arome gotovo da nema, ali se ipak neÅ¡to osjeti, izgara dobro i relativno hladno, ne slini pre viÅ¡e, ne grize i aroma je podnoÅ¡ljiva, Äak na momente i ugodna, kako okolini tako i puÅ¡aÄu.
ZAKLJUÄŒAK:
ZnaÄi, kako i sama vrećica kaže, napravljen je od minimalno 14 razliÄitih sorti duhana (Äitaj Å¡kart od proizvodnje neÄeg drugog, pa trpaj u vrećice da se ne baci), ali sve u svemu nije baÅ¡ toliko loÅ¡ da ga se mora zaobilaziti u Å¡irokom luku. Ima ljudi kojima će se svidjeti, a ima onih kojima će se zgaditi za vjeke vjekova. Jedini naÄin da se skuži u koju skupinu spadate je da ga probate. Ako želite zapaliti lulu dok ste negdje s druÅ¡tvom na pivi, ne želite ih otjerati latakijom, a ni ne želite kvariti neki dobar aromatik pivom, onda se utrpa njega u lulu.
Eto, to je bio moj doživljaj i molim vas da ovo uzmete sa "zrnom soli" jer je stvar uglavnom individualna.