Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

OD PUÅ AÄŒA CIGARETA DO PUÅ AÄŒA LULE

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: OD PUÅ AÄŒA CIGARETA DO PUÅ AÄŒA LULE
« Odgovori #15 u: 27. Veljače 2010, 19:02 »
ma da tako je to, nešto ćemo smisliti, ništa ne gori ali u svakom slučaju sam za neki deal da se ovaj materijal objavi pošteno kako i zaslužuje. :108:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #16 u: 01. Ožujka 2010, 10:22 »
Odličan text! Ideja o vodiču za pušenje je sjajna...naravno, svi ćemo se priključiti, i ako treba, neka svatko uzme dio toga, pa dok imamo vremena, lagano prekucavamo...
Ja sam isto hrpetinu papira u firmi "digitalizirao", pa sam isto na kraju sve lijepo ručno prekucavao-ti programi više odmažu nego pomažu, pa lickanje, pa pickanje i na kraju više vremena potrošiš nego da jednostavno prekucavaš!
 :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

BlackHole

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #17 u: 01. Ožujka 2010, 11:36 »
Stvarno temeljit osvrt. Evo i mog iskustva ;
posle vise od 20 godina pusenja cigareta /uglavnom 2, a uz neko kartanje i dernecenje i 3 kutije dnevno/,
batalio sam ih i presao na lulu. Ocigledno je da je zdravija po mene ova nova situacija. Lulu palim samo u vecernjim satima, a cesto se desi da je i ne upalim.E sad, imao jesam problem sa krizama, ali evo posle..samo da izbrojim...posle 9 meseci, nemam nameru da vise stavim sigaretu usta. Stvar sa lulom je potpuno drugacije iskustvo, a sada, posto je nikotinska kriza na izmaku, pocinjem da uzivam. Razmisljao sam i o tome - zasto sam uopste i palio lulu, zar nisam mogao da batalim duvan u potpunosti? E, tu nisam hteo da se odreknem nekih hedonizama, ne samo ukusa  duvana, vec i ukusa koje je proizvod spajanja istog sa, recimo, viskijem...Pokusao jesam, da popijem dobru casicu bez duvana - ali to  nije islo. :14:  Ili zajedno, ili nista. Mozda nije specificno, ali kod mene je bar tako.