Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Cigare

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Cigare
« Odgovori #15 u: 29. Ožujka 2010, 12:25 »
Samo pitanjce jedno, da li je moguće doći recimo kod Goge i kupiti jednu, dvije, pet cigara, ili moraš ubost cijeli box? Ak moraš ubost box, mislim da se niti neću upuštati u taj sport jer si nemrem priuštit to :1:
možeš kod Goge kupovati po komad, preporučam za male novce kupiti par cigara za probu koje imaju gore u humidoru na desno, to su Davidoff u rinfuzi, koštaju po cca 15 - 30 kn komad i odlične su za te novce, ako želiš nešto bolje tako i cijena ide gore. Ja inače u svom humidoru za cigare čuvam duhan za lule ali u vrečicama. :61:

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #16 u: 29. Ožujka 2010, 12:26 »
Ma neću ni uzimat humidor dok ne odlučim 100% da ću pušit cigare...
Bio sam sad kod Goge (pauza ftw) i ubo Jose L. Piedra (8,50 kn :1:) i jedva čekam da ju zapalim (s tim da nisam baš siguran da će to biti danas), sretan sam ko malo prase u blatu :1:
A onaj humidor gore je žešća brutala!
Ak valjaju ove Jose L. Piedra, to bi mogla bit cigara za "svaki dan", a one bolje bi mogle recimo čekat u humidoru neke posebne prilike :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #17 u: 29. Ožujka 2010, 12:26 »
Samo pitanjce jedno, da li je moguće doći recimo kod Goge i kupiti jednu, dvije, pet cigara, ili moraš ubost cijeli box? Ak moraš ubost box, mislim da se niti neću upuštati u taj sport jer si nemrem priuštit to :1:
možeš kod Goge kupovati po komad, preporučam za male novce kupiti par cigara za probu koje imaju gore u humidoru na desno, to su Davidoff u rinfuzi, koštaju po cca 15 - 30 kn komad i odlične su za te novce, ako želiš nešto bolje tako i cijena ide gore. Ja inače u svom humidoru za cigare čuvam duhan za lule ali u vrečicama. :61:

Više ne pušiš cigare?
TAKE ONE FOR THE TEAM!

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #18 u: 29. Ožujka 2010, 12:27 »
pa tako se to i radi, mene je jedno vrijeme držalo samo euforija za cigarama, onda sam stao na loptu pa natrag na lule.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #19 u: 29. Ožujka 2010, 12:29 »
Znači, Robi, gotovo je s lulom...  :3:
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #20 u: 29. Ožujka 2010, 12:30 »
Ja sam isto prije uživao u cigarama, ali za jednu poštenu cigaru u HR ti treba minimum 60-tak kn. A za te novce dobiješ duhana za barem 15-tak lula.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #21 u: 29. Ožujka 2010, 12:31 »
Ja sam isto prije uživao u cigarama, ali za jednu poštenu cigaru u HR ti treba minimum 60-tak kn. A za te novce dobiješ duhana za barem 15-tak lula.
e tu se slažem da ne kažem da ono što valja od cigara dođe i po 150-300kn i kad jednom to probaš onda su ti ove od 10-50kn tak -tak.Skuuuupppp sport cigare.....

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #22 u: 29. Ožujka 2010, 12:33 »
Znači, Robi, gotovo je s lulom...  :3:

Ne, definitivno nije gotovo!
Inače, samo da znaš, najviše ste krivi ti i Grega :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #23 u: 29. Ožujka 2010, 12:35 »

Pogle ovo:

http://www.cigars-review.org/Jose-L-Piedra-Conservas.htm

A cijene kod Goge su im od 6 do 9,5 kn :1: I to može biti everyday cigara (naravno, kad ne pušim lulu :1:)
Pa nisam lud (a ni dovoljno $$$ potkovan) da svaki dan pušim cigaru za 100 kn :68: (ma ni onu za 50 :1:)
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #24 u: 29. Ožujka 2010, 12:37 »
e tu se slažem da ne kažem da ono što valja od cigara dođe i po 150-300kn i kad jednom to probaš onda su ti ove od 10-50kn tak -tak.Skuuuupppp sport cigare.....

A dobro sad :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #25 u: 29. Ožujka 2010, 14:30 »
Fina je to stvar "Cubana"Romeo & Juliet,imam jednu koja me ceka vec vise godina u odgovarajucim uslovima humifikacije,stalno trazim neku posebnu priliku da je upalim posto je ekstra large -i nikako.
Znaci Robi 1 Kenobi imas zelju da udjes u "Cigar Clan" poput Kastra, Schwarzeneggera,Pita,Klunia itd.itd.  :1:
Skup je sport ali ko se drzi normalnog apetita moze sebi priustiti.
Rekao bih da su cigare popularne izmedju ostalog sto preskacu celu vestinu oko poznavanja i odrzavanja Lule,pa je lakse odmah preci na stvar za ljubitelje kvalitetnog Tobacca.
"keep it simple until it gets complicated"

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #26 u: 29. Ožujka 2010, 14:36 »
Baš pričam s Kovom i sjetio sam se kad sam prvi put probao Billy Bud, taj duhan mi je nešto fantastično! A okus cigare mi je fenomenalan, sviđaju mi se prvenstveno zbog okusa. Tako da ću se sigurno pozabaviti njima. Isto smatram da nije preskup "sport" ako kontroliraš vlastite apetite.
Lula ipak zahtjeva više pažnje, pa i nekog znanja, kako ti kažeš vještine održavanja i poznavanja i tu je njena čar daleko iznad cigara, tako da se lule sigurno neću odreći ni u ludilu, jer ipak su to dva poprilično različita svijeta. No to ne znači da se ne može kombinirati jedno i drugo :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #27 u: 29. Ožujka 2010, 14:38 »
Meni su cigare fenomenalne, vjerojatno bih više uživao u njima da:

1. nisu tako skupe

2. da ih imam gdje kupiti  :14:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #28 u: 29. Ožujka 2010, 16:21 »
Evo opcije;ko bude od tvojih prijatelja,rodbine itd.dolazio kroz aerodrom moze si odabrati izmedju velike ponude u "Duty Free Shopu"nesto po zelji za tebe-cene korektne izbor veliki-mislite o tome :15:
"keep it simple until it gets complicated"

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #29 u: 29. Ožujka 2010, 18:38 »
Odlična ideja! Dalo bi se o tome razgovarati!