Evo jedne recenzije mog licnog dozivljaja;

Smestena u limenu kutiju od 50g pri otvaranju se oslobadja prekrasna decentna nota mirisa latakije i naslucujem u distanci nesto virdzinije ili crvene virdzinije.Nema jako kiselkast miris poput Orijentala od RMC ili slicno njemu.Flake je presovan i isecen u listove-plocice srednje vlaznosti.Sve boje duvana su sadrzane od svetlo zuckasto crvenkaste do tamnobrao-crne boje.Ja sam je ostavio da povuce vazduha i razvije svoju aromu na otvorenom nekoliko casova.Drobi se bez problema i zaista se lepo puni i pali.
Miris ove mesavine mi toliko prija da bih je mogao nositi stalno pri sebi samo da bih povremeno mirisnom aromom iz kutije ispunio prostor.
Ova mesavina sa Latakijom je medju mojim omiljenim ' Top choice ' mesavinama za Lulu , postoji u samom pocetku pusenja jedna blaga nota suve masne sljive i susenog slatkastog grozdja koje se kasnije prelaskom na konstantnu temperaturu zara razvija u bogatu slatkasto-blago oporkastu latakisku notu i onda se finisira - prosto transformise prelepo u jednu punocu sitog punog kedra- kiparisa na samoj periferiji arome, onako kako to Latakija eto ume u ovoj mesavini da nas nagradi svojom starom i postojanom aromom.
Ja je ocenjujem sa 9/10