Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Canaan Pipes

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
Odg: Canaan Pipes
« Odgovori #90 u: 25. Studenoga 2010, 18:07 »
Cenim toplo vase komentare  :1:
Briar je jedan divan materijal kao i dominantna cinjenice u lulaskom svetu pa je bio i prirodan sled mojih radova da  po neka Lula bude od istog.Smatram da ovaj umetnicki zanat treba da obuhvata sve tehnike i materijale,ipak ne zelim da se krecem kroz ovaj divni svet boja i oblika sa " eyes wide shut ".

Zem@ promer zarnice je 2,1cm ukoliko te interesiraju ostale mere evo ovde detaljnije: http://www.tobaccotaste.com/index.php?topic=557.0

Lepo si to rekao kolega "natur finis" :15:

« Zadnja izmjena: 25. Studenoga 2010, 18:11 od Canaan »
"keep it simple until it gets complicated"

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #91 u: 25. Studenoga 2010, 23:27 »
Prekrasna, čestitam!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #92 u: 15. Prosinca 2010, 13:08 »
Draga pipe community,
inspirisan starinskim Dublin shapom sa pocetka proslog veka sam dosao do ovog rada u staroj maslini.Usnik je od ebonita u cunberlandu tamno plava boja .
Vrat Lule je na prvi pogled ravan sa jednom skrivenom blagom krivinom od pocetka do kraja tako da glavu Lule pri zagrizaju usnika dovodi u ravni polozaj.

Da ne davim vise pricom...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #93 u: 15. Prosinca 2010, 13:10 »
V R H U N S K A!!!!!

Koji shape, koje šare,...predivno!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #94 u: 15. Prosinca 2010, 13:16 »
Sjajna interpretacija klasike. Bravo Canaan! :108:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #95 u: 15. Prosinca 2010, 13:27 »
Ideš!!!

Kakva ljepotica!! Svaka čast! Još jednom savršeno okrenuta klocna da bi ispale ovako lijepe i skladne šare.
Usnik prekrasno uklopljen!

Divno!!

Lula je vrijednost za sebe... a pogledaj kakvu vrijednost ima i duhan koji se nalazi na tvojim fotkama :1:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140487841009&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #96 u: 15. Prosinca 2010, 13:48 »
ÄŒestitke na prekrasnoj luli! Obrada kao uvijek 5+!!
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #97 u: 15. Prosinca 2010, 14:55 »
Svaka čast majstore, prekrasan uradak, sviđa mi se kako si ukomponirao svoj prepoznatljivi rad sa starim shape-om.
Linije su fenomenalne :61: Naravno o grainu da ne govorim, ukomponirana do kraja 110% :1:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #98 u: 15. Prosinca 2010, 15:21 »

Lula je vrijednost za sebe... a pogledaj kakvu vrijednost ima i duhan koji se nalazi na tvojim fotkama :1:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140487841009&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

:38: :38: :38: ijao!!1 nisam ni znao sta pusim :36: daj da ja maknem moju zalihu ovoga na skrovito mesto dok jos neko nije vido!!! mnogo brate!!! :38:

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #99 u: 15. Prosinca 2010, 15:27 »
ostala sam bez teksta pred ovom ljepoticom...
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #100 u: 15. Prosinca 2010, 17:10 »
Genijalna! I šare i oblik! Čestitam!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #101 u: 15. Prosinca 2010, 18:03 »
Hvala kolegama na istancanoj kritici i clanovima ovog foruma na lepim recima !  :1:

Kolega Dotter od tebe uvek saznam vrednu i obogacujucu informaciju poput ove za Three Nuns, jedan drag poklon od naseg clana struje sa Tobacco Taste foruma .Limenka i coin cut mesavina su u originalnom stanju i pod vakumom posto  imam obicaj da poneki poklon cuvam veoooma dugo i ako masta po koji put cini svoje ipak se susdrzim od otvaranja i degustacije  :1:
Pretpostavljam da su se i na ovoj mesavin vec odavno stvorili oni fini mali kristali od mirovanja kao sto je to bio slucaj na jednom nacetom pakovanju istog.
Moram priznati da su cene nekih raritetnih kolektibilnih primerka sa  linka ove aukcija zaista basnoslovne,ali mi se i licno pomisao na  takav vid kolekcionarstva veoma dopada jos pogotovo ako bi stare limenke bile sa mesavinom u prvobitnom stanju... :61:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #102 u: 15. Prosinca 2010, 21:47 »
KRASNA...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #103 u: 16. Prosinca 2010, 08:06 »
Yap, imam i ja takvih finih stvarčica koje već godinama čekaju na degustaciju. Ali, onda je opet problem, Å¡to dulje to stoji - to je teže otvoriti limenku i prekinuti taj dragocijeni tijek vremena mirovanja kojim duhan dobija na kvaliteti  :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #104 u: 16. Prosinca 2010, 08:08 »
JoÅ¡ jednom-Svaka čast majstore Canaan! Prekrasno djelo!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius