Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Momacka u Zagrebu?

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Momacka u Zagrebu?
« u: 06. Travnja 2010, 18:48 »
Alo ljudi,

velika je sreca (ili nesreca, ovisi kako se gleda) ;) udarila - snadje me da budem kum najboljem friendu u svatovima. Treba organizirati momacku za jedno 25 ljudi, sad au petak ili subotu.

Ja osobno preferiram manje blizih prijatelja, kruzanje po gradu, cuganje u kojekakvim lokalima i zezanciju jerbo zatvoreni tulum negdje (tipa Gorski Kotar i slicne fore) ispadne peder-bal a to i nije najzabavnija varijanta.... Bila striptizeta ili ne. (Btw., ovi neki oce striptizetu ali ja mislim da je to pushiona jer su navodno ruzne, kratko traje, skupo a besmisleno)...

Kaj velite, dajte savjete, prijedloge.... zasad je varijanta neki birc Underground u Varsavskoj (?), pa zakupljeni stol u Medvedgradu, Zlatni medvjed na Sljemenu ....
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: Momacka u Zagrebu?
« Odgovori #1 u: 06. Travnja 2010, 18:51 »
Uff, teško pitanje...

Ali mislim da to sve jako ovisi o ekipi. Ima ekipe koja je za zatvorenu žurku u Gorskom Kotaru, a ima i onih koji su za kruzanje gradom...

Znam za jednu ekipu koja je krenula Ilicom od Vrapča prema  Trgu. U svakoj desnoj birtiji je bilo pivo, u svakoj lijevoj žestica, pa dokle se stigne... Navodno su se negdje oko ÄŒrnomerca raspali :68:
Keep it simple!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #2 u: 06. Travnja 2010, 18:56 »
Ovo je mjesovita skvadra..... ide i jedno i drugo, cesto smo na mreznici na nekoj maloj viksi i rostiljamo, a cesto se kruza i gradom.... dammit :P dje me zakaci, a htio bih friendu prirediti nekaj posebno. Da bar pusi lulu, okupili bi se svi negdje uz kilu dihana i nema doma dok se sve ne popusi :D
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 06. Travnja 2010, 19:35 »
Da bar pusi lulu, okupili bi se svi negdje uz kilu dihana i nema doma dok se sve ne popusi :D

Eh Å¡to te nisam prije upoznao, pa da mi budeÅ¡ kum u svatovima!  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #4 u: 06. Travnja 2010, 19:59 »
Da bar pusi lulu, okupili bi se svi negdje uz kilu dihana i nema doma dok se sve ne popusi :D

Eh Å¡to te nisam prije upoznao, pa da mi budeÅ¡ kum u svatovima!  :1:

:68: :68:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #5 u: 06. Travnja 2010, 21:24 »
Da, postavio si zbilja individualno pitanje?!? Ti valjda najbolje poznajeÅ¡ svog prijatelja/kuma, pa valjda znaÅ¡ kakve afinitete ima... Å to voli i slično... Ja sam, na svojoj momačkoj, recimo to tako, imao peder-bal u mojoj najdražoj birtiji u kvartu, a negdje na pola feÅ¡te, stigle su i dame noći. Jest da je bilo isfurano, ali su bile zbilja speÅ¡l, i priredile su Å¡ou kakav dotada nitko iz moje ekipe nije vidio, a bogami niti očekivao! (u to vrijeme su "ordinirale" na svakoj drugoj momačkoj-nakon moje su imale Å¡ou na joÅ¡ 3 momačke na koje sam bio, ali sam ja očito tada "otvorio sezonu"  :64: ) :13: Tako da je i to nekome ofucano, a nekome ok! I na kraju, opet se vraćam na drugu rečenicu!
P.S. Ima li kum kakve želje, ili se želi opustiti, bez brige i/ili pameti, tj. želi sve kumu prepustiti? Mislim, a da njega pitaš kakve su mu želje?
P.P.S. Ako nisi, OBAVEZNO pogledaj "the Hangover"-neÅ¡to na tematiku "momačke večeri"!  :13:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #6 u: 06. Travnja 2010, 23:38 »
NIkola, GLEDAO Hangover (AWESOME MOVIE!!), takvu momacku ja zelim ;) ali mislim da cemo ovaj put to morati preskociti.... Da nisu te dve dame izvjesne srpkinje koje prilikom izvodjenja egzoticnih plesova i medjusobne interakcije koriste stakleni spremnik za napitke? :D

daj broj ako jos uvijek imas
-

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #7 u: 07. Travnja 2010, 00:19 »
NIkola, GLEDAO Hangover (AWESOME MOVIE!!), takvu momacku ja zelim ;) ali mislim da cemo ovaj put to morati preskociti.... Da nisu te dve dame izvjesne srpkinje koje prilikom izvodjenja egzoticnih plesova i medjusobne interakcije koriste stakleni spremnik za napitke? :D

daj broj ako jos uvijek imas
Hehehe, da to su te dvije (tada) jako poznate artistice (žonglerke), uzmi kako hoćeÅ¡  :13: , koje su koristile vrlo neobične rekvizite (čitaj boce od pive/vina) za kojekakve performanse!  :64: NataÅ¡a (crna), a plavoj se niti ne sjećam imena.... Ahhh, to su bila vremena...hehe...moram te razočarati, ali, koliko sam čuo, ne "nastupaju" već dosta dugo, tako da niÅ¡' od toga...  :3:
Kad njih vidiÅ¡, niÅ¡ta drugo viÅ¡e nije isto! Bio sam u 10. mj. na momačkoj, i striptizeta, koja je tamo "nastupala"...Jad i bijeda!  :64:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #8 u: 07. Travnja 2010, 07:58 »
NIkola, GLEDAO Hangover (AWESOME MOVIE!!), takvu momacku ja zelim ;)

:68:  Ak se odlučiÅ¡ za ovu varijantu, ja ti mogu nabaviti kokoÅ¡  :68:
Keep it simple!

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #9 u: 07. Travnja 2010, 08:40 »
pogledajte film MAMURLUK na maxu ili iz videoteke, pazite da Vam se takvo što ne dogodi!!!!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #10 u: 07. Travnja 2010, 08:53 »
pogledajte film MAMURLUK na maxu ili iz videoteke, pazite da Vam se takvo što ne dogodi!!!!
Hehe, valjda si previdio neke stvari! Umor ili nešto slično!?!
The Hangover=Mamurluk (na hrvatskom). Da, stvarno treba paziti...  :13:
-Confucius

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #11 u: 07. Travnja 2010, 08:57 »
Glavno da svi mislimo na isto :1:

Da nam Aco ne bi postao gablec za tigra :68:
Keep it simple!

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #12 u: 07. Travnja 2010, 09:08 »
ili ne daj bože da mazne tigra Tysonu :109:

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
« Odgovori #13 u: 07. Travnja 2010, 10:35 »
Maznem tigra Anti Gotovcu :D :D :D
-

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #14 u: 07. Travnja 2010, 10:37 »
mazni ti tigricu Anti pa je dovedi na druženje,ha, ha  :13: