Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Middle Earth Pipeweed Series

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
Odg: Middle Earth Pipeweed Series
« Odgovori #15 u: 24. Travnja 2011, 20:41 »
Ako naručuješ u ZG nema problema, meni mjesečno stiže iz USA bar dvije pošiljke, sve do 200kn pa i malo više do sada je stizalo direktno doma na kućni broj bez ikakvih pregleda i gluposti :134:

macola

• *
    Bijeli zubi
  • 33
« Odgovori #16 u: 24. Travnja 2011, 22:25 »
Pa onda bi mogao probati ipak naštimati naruđbu na 200kn ... sorry na offtopicu.

--muki--

« Odgovori #17 u: 25. Travnja 2011, 21:17 »
mene trenutno zanima osim ovoga i Gawith Hoggarth Bulk Bob's Chocolate Flake a to na zalost nema na Just 4 him...
...
mislim, ako netko bude isao u grupnu narudzbu, volio bih se prikljuciti za "Gljive" (moram skontati samo kolicinu)...
onda cu Gawith-a uzimati odvojeno u 4noggins-u....

Edit: dolazi i "Isengard" mjesavina u obzir bez daljnjega.....

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #18 u: 25. Travnja 2011, 21:31 »
Od cijele "Tolkien" serije duhana Ruins of Isengard mi je definitivno najbolji!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

--muki--

« Odgovori #19 u: 25. Travnja 2011, 21:40 »
ponukan time sto si rekao a i mojom naklonoscu prema McCleland duhanima - moguce onda uzmem samo Isengard... moram se posavjetovati sa kolegom koji je u igri za duhan....

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #20 u: 25. Travnja 2011, 21:41 »
... a i mojom naklonoscu prema McCleland duhanima

:1:

It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

--muki--

« Odgovori #21 u: 25. Travnja 2011, 21:46 »
... a i mojom naklonoscu prema McCleland duhanima

:1:

znam znam - sve znam - ti si kriv a i jedan dobro ti poznat kolega koji je isto okrenut prema istoj firmi.... :) :) :)
vas dva ste me navukli (a tesko ZABU navuci na ZABU) :P :P :P :P :P... pardon ... bilo je zaba u vodu.. na dobro :P

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #22 u: 25. Travnja 2011, 21:47 »
Da, dionice su im naglo skočile kad sam počeo naručivati njihove proizvode.  :1:

--muki--

« Odgovori #23 u: 25. Travnja 2011, 21:51 »
Da, dionice su im naglo skočile kad sam počeo naručivati njihove proizvode.  :1:
:P :P :P .....
neka - zato se i pouzdam u tvoj sud vezano uz ovu seriju... vjerujem da cu ipak pokusati doci do Isengard mjesavine.....