.... ovih dana sam boravil na relaciji Trogir - Split i iskoristil priliku da se, osim sa znamenitostima gradova, upoznam i sa lulaškim okupljalištima kao i prodavaonicama za lulaše...

Posjetio sam i klub puÅ¡aÄa lula “BUŽA†ali nikog od lulaÅ¡a nisam tamo zatekao, a kako je isti dan bila i kup utakmica Hajduk – Dinamo nisam želio uznemiravati lokalno stanovniÅ¡tvo zagreBeÄkim izrazima, krenuo sam prema prodavonici za koju sam saznao na internteu i naravno: opet sam se zatekao na pravom mjestu u krivo vrijeme
detalji vanjskih izloga:

drugi dan sam bio puno bolje pozicioniran u pravo vrijeme iako je to izazvalo burne reakcije kod supruge (

)
detalji iz prodavaonice:

izbor duhana:

kako sami kažu: "snalazimo se kako možemo - mi naruÄimo ali ONI (interflame & satelit op.a.) ne poÅ¡alju sve.
dodatna oprema:

...tek sam iz trećeg pokušaja ulovio voditelja prodavaonice, ujedno i predsjednika "BUŽE", te ga upoznao sa događanjima u Zabregu (kontakt podaci kod mene), koji je ujedno iskoristio priliku i priupitao da li želimo sudjelovati na natjecanju u pušenju lule (svjetsko prvenstvo u Portugalu?!?)
i za sam kraj:
+kupio sam posljednjeg Splitskog Stocktona