Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

mate965

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
mate965
« u: 15. Travnja 2010, 15:33 »
@mate965:

molim Te, budi ljubazan pa izdvoji minuticu vremena i predstavi se ovdje:
http://piperson.org/forum/index.php?board=3.0

unaprijed hvala!

btw.
dobrodošel!
« Zadnja izmjena: 16. Travnja 2010, 09:18 od McKurilj »
ZIG  ZAG

mate965

• *
    Bijeli zubi
  • 17
Odg: Cigare
« Odgovori #1 u: 15. Travnja 2010, 16:28 »
Zao mi je. Morati cete brisati moje clanstvo, jer se ja ne predstavljam na netu. Nije da je tajna, nego smatram da razmjena iskustva, komentara i argumentirana rasprava je ono sto je bitno a ne tko je tko. Da ne govorim da se svatko moze i lazno predstaviti. Pa-pa...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #2 u: 15. Travnja 2010, 18:07 »
@ mate

Već sam ti poslao poruku da se predstaviš pa si ignorirao. Nitko od tebe ne traži da nam daš JMBG, OIB i broj tekućeg računa. Već je neki red da se predstaviš ljudima u par riječi. Imaš u temi upoznavanje hrpu primjera. A istina je da se možeš i lažno predstaviti. Što se mene tiče možeš napisati da se zoveš XY, ali molim te da poštuješ tradiciju ovoga foruma i napišeš par riječi o sebi. Ako misliš da će to na bilo koji način kompromitirati - ti izmisli neko predstavljanje, nije uopće bitno. Bitno je držati se nekog reda i tradicije ove zajednice.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #3 u: 15. Travnja 2010, 21:10 »
Uostalom kod upoznavanja se očekuje da svako napiše u kojim duvanima uživa, koliko lula npr ima ili koliko godina već puši čisto da bismo našli srodnike po pitanju ukusa zarad dalje konverzacije. Barem tako ja vidim stvar ai znam da je ovo forum koji ni na koji način ne bi kompromitovao ni jednog svog člana niti zloupotrebio bilo kakvu informaciju o njemu.
Historia Magistra Vitae Est!

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #4 u: 15. Travnja 2010, 22:42 »
kao burgija za boile, ko peca zna o cemu govorim :13:

mate965

• *
    Bijeli zubi
  • 17
« Odgovori #5 u: 16. Travnja 2010, 08:53 »
Ne radi se o nikakvom kompromitiranju. Upravo sam ja taj koji koristi tradiciju, ali tradiciju slobodnog interneta i stare skole rasprava i upoznavanja. Kad te itko na usenetu pitao da se predstavis? O onome sto pusim se sazna na temama koje posjecujem i o cemu raspravljam. Ne znam sto je sad tu bitno. Ako imam kakvo iskustvo da podijelim s vama, da vam dam savjet ili zatrazim vas, javit cu se na za to prikladnu temu. Kakve veze ima jesam li se prije toga javio ne neku xy temu? Ako koga nesto zanima o meni, nek se javi na private. No, ovo je vas host i u svakom trenutku me mozete izbrisati...

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #6 u: 16. Travnja 2010, 08:56 »
mene sigurno neće ništa interesirati o tebi nakon ovakvog bahatluka, ovo je moje osobno mišljenje i ne predstavlja mišljenje članova i foruma...pa,pa...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 16. Travnja 2010, 09:00 »
Nismo mi tu da bi brisali nekoga, već da bi se družili.

A ovo s tvoje strane je bezobrazno. Ako si već došao kod nas onda te lijepo molim da se držiš nekih naših običaja. U potpunosti podržavam ideju slobodnog Interneta. No isto tako ova zajednica ima neke običaje kojih se svi članovi drže i nikada nije problema po tom pitanju. Uostalom kad upadneš u neko novo društvo valjda se i upoznaš s ljudima. Nije li to neki minimum kulture?
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: mate965
« Odgovori #8 u: 16. Travnja 2010, 09:19 »
Mislim da ovi postovi nemaju šta tražiti u temi Cigare pa sam ih preselio ovdje.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #9 u: 16. Travnja 2010, 10:10 »
bas sam zinuo da pitam sta ce moj post o "burgijanju" cigara ovde kad nije ot :13:

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #10 u: 16. Travnja 2010, 10:19 »
Well... Shvaćam te, jer sam i ja provodio nekad dosta vremena na newsgroupama i jasno mi je što želiš reći, ali daj bar izmisli nešto o "sebi", reci par riječi i vuk sit, ovce na broju, da dalje možemo lijepo raspravljati jer mi se čini da si zanimljiv sugovornik (tj. poster)

Pozdrav u svakom slučaju
TAKE ONE FOR THE TEAM!

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #11 u: 16. Travnja 2010, 11:57 »
Cijenim bilo cije misljenje, ali mislim da je Kruno pogodio srz problema. Forum je vid druzenja,
nije usko vezan samo uz cigare i lule, zabavan je i kako vidim jedan dio clanova dosta vremena provodi na njemu,
ukljucujuci i mene. Stoga ne vidim razloga zasto bi ovakvo druzenje bilo liseno predstavljanja.
Po meni ono cini dio pristojnog ponasanja. Sigurno je da je velika razlika ako neki stav o npr. cigarama
izrece neki anonimus ili osoba o kojoj nesto znamo i kojoj koliko toliko zelimo dobro,jer cini dio
ove nase male zajednice. Moze biti rijesenje i lazno predstavljanje, medjutim zbilja ne vidim zasto
bi se netko lazno predstavljao i sto mu se to moze destiti. Takodjer , mislim da nitko ne bi trebao
imati straha od konfrontiranja misljenja, jer na koncu forum sluzi i za to. Nisam za to da se mate965
brise iz jednostavnog razloga sto mislim da ce shvatiti nase poruke.  :1:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #12 u: 16. Travnja 2010, 12:01 »
svaka čast SESA dobro rečeno ali shvatio ne shvatio "kocka je bačena"

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #13 u: 16. Travnja 2010, 12:03 »
Inače anonimnost je u današnje vrijeme na Interentu skoro pa utopija.

Sa samo par klikova možeš naći na barem nekoliko informacija o dotičnoj osobi.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #14 u: 16. Travnja 2010, 14:54 »
ma sto da se krijemo? mi nismo nikakva banda opasnih ili al kaida ili ko zna kakva mafija... jednostavno uzivamo u duvanima i lulama i fino se ispricamo, podelimo iskustva... sto je to problematicno? nit ko koga pita za politicki stav, nit za veru, nit za naciju, boju koze ili kose... ako mate oce sa nama neka ga, dobrodosao je,ako nece - srecan mu put...