Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Poskupio duhan?

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Poskupio duhan?
« u: 05. Svibnja 2010, 08:42 »
Baš gledam malo cijene duhana http://www.camelot.hr/camelot/index.php/duhan/duhan-za-lule/ i ostao sam neugodno iznenađen na činjenicu da su duhani za lule otišli gore! Sjećam se da je Original Choice, 100g koštalo 98 kn, a sada je 120! Isto tako, znam da je Special Reserve 2007 koštao 140, a sada je 160 kn! Dark Twist je sa 70 i nešto sitno skočio na debelih 93! Očito su shvatili koji su duhani postali popularni, pa su tim duhanima nabili cijene! Pa ovo je čisti bezobrazluk. Zna li netko kada su cijene skočile, jer nisam neko vrijeme pratio cijene duhana na domaćem tržištu? I ako se netko sjeća starih cijena drugih duhana, da napravimo usporedbu!
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Poskupio duhan?
« Odgovori #1 u: 05. Svibnja 2010, 08:51 »
MacBaren Virginija No.1 50 grama (vrećica) je koštala 36 kn. Ne znam kakva je sad cijena.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #2 u: 05. Svibnja 2010, 08:54 »
A pazi ovo!

MacBaren HH Vintage Syrian 100 grama = 13$
Dostava u HR 13$

Recimo 2 x MacBaren HH Vintage Syrian 100 + dostava = 39$ (cca. 215 kn za 200 grama vrhunskog duhana).
I onda neka netko kaže da se ne isplati naručivati izvana.  :90:

P.S. Cijene su od Just For Him
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #3 u: 05. Svibnja 2010, 08:56 »
Ima već neko vrijeme da su cijene tako visoke, ja mislim da je prošlo i 6 mjeseci ak me osjećaj za vrijeme ne vara :1:
TAKE ONE FOR THE TEAM!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #4 u: 05. Svibnja 2010, 08:58 »
Virgin No.1 je 42 Kn/50g; 78kn/100g

... cjene su skočile onog trenutka kad su pripadnici Jet-seta pokazali interes za lulu ...
 :15:
ZIG  ZAG

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 05. Svibnja 2010, 08:59 »
Ja nisam skužio da su digli cijene, ali sad kad si spomenuo...

Neka, ja ću i dalje delicije naručivati izvana :1:
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #6 u: 05. Svibnja 2010, 09:04 »
Ima već neko vrijeme da su cijene tako visoke, ja mislim da je prošlo i 6 mjeseci ak me osjećaj za vrijeme ne vara :1:
Zar je već toliko prošlo?? Ja sam zadnji puta u 12 mj. prošle godine biou kod Goge, i znam da sam gledao SR 2007, koji je tada koštao 140 kn, isto kao i McConellov Glen Piper, koji je tada koštao 110 kn, a sada je 130!
-Confucius

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #7 u: 05. Svibnja 2010, 09:05 »
Domba -zZnaš kad je poskupilo, kad sam ti ja pokupio onu limenku Dark Twista (jednu od posljednjih u Camelotu), koji tjedan prije toga
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Robi 1 Kenobi

• *
    Oblak dima
  • 1.943
« Odgovori #8 u: 05. Svibnja 2010, 09:06 »
Zar je već toliko prošlo?? Ja sam zadnji puta u 12 mj. prošle godine biou kod Goge, i znam da sam gledao SR 2007, koji je tada koštao 140 kn, isto kao i McConellov Glen Piper, koji je tada koštao 110 kn, a sada je 130!

Hm... Pa sad me čudi kak se vi ne sjećate, a komentirali smo pred nekoliko mjeseci kak su duhani poskupili... Sigurno još prošle godine (IIRC)...
TAKE ONE FOR THE TEAM!

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #9 u: 05. Svibnja 2010, 09:10 »
Da, moguće da je već toliko prošlo. A kad ne kupujemo redovito kod nas pa ni ne znamo točno.
Ali da su prenabrijane cijene, jesu!
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #10 u: 05. Svibnja 2010, 09:17 »
Definitivno se isplati uzeti izvana.

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #11 u: 16. Svibnja 2010, 12:54 »
Kod nas je duvan standardno precenjen (mislim na onaj jad koji imamo u izboru) tako da kod nas nije ništa novo po tom pitanju...
Historia Magistra Vitae Est!

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #12 u: 26. Svibnja 2010, 01:34 »
Kako su samo glupi ti trgovci, to je grozno. Zapravo su jadni ,imaju slabu i skupu ponudu i samo si marže povisuju bezrazložno i stalno se žale kak im ne ide. Pa bar se duhan može skladištiti, zakaj ne prodaju bulkove?
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #13 u: 26. Svibnja 2010, 07:32 »
A eto, dok god im to prolazi, dotle će se ponašati kako ih volja. Isto kao i prodavati nam robu zadnje kvalitete. Jednom sam imao neku situaciju gdje sam skupo platio neki uređaj, a donio ga doma pokvarenog. Nakon natezanja s trgovinom, kontaktirao sma i udrugu POTROŠAČ, gdje su mi rekli "tako će nam svima biti, dok se svi ne počnemo buniti za svaku sitnicu, onda će nas ozbiljno shvatiti!"

Pa pogledaj da duhani, koje nitko nije ni pipnuo i koji se nikako nisu prodavali, kad ih probamo i počnemo kupovati - odmah im dignu cijenu. Onako, jadno...
Keep it simple!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #14 u: 26. Svibnja 2010, 07:42 »
D, i najveću promjenu vidim na Original Choice-u, koji po meni definitivno ne vrijedi te novce... a cijenu su digli samo zato Å¡to je Original Choice "obavezno Å¡tivo" za friÅ¡ke lulaÅ¡e...Bezobrazluk!!!  :162:
-Confucius