Zdravo,
Prvo moram da kažem, da nisam baš dobar u pisanju i u hrvatskom jeziku, zato se izvinjavan unaprjed.
Pa da neÅ¡to kažem o Chicago pipe showu (da znaju oni koji Äe sledeÄe godine otiÄi tamo).
2010 je moj treÄi put tamo. Bio sam tamo veÄ 2006 i 2007. Jedno Å¡to je druÄaÄje to, da se ne može puÅ¡iti u hotelu, veÄ je pored hotela postavljen veliki Å¡ator, gdje se sve deÅ¡ava - puÅ¡i, pije, upoznava, govori, prodava... i moram reÄi, da je tako bolje.
TrÅ¡kovi su sledeÄi: Lufthansa 700 eur, limuzina do hotela in natrag 120 usd, hotel za 3 noÄi 430 usd, pivo imported u Å¡atoru 4.75 usd. I to je to! Ove godine smokingpipes.com je napravio party (all food and all drinks free) u subotu tako, da je bilo veselo i dosta ljudi.
Sam sam ove godine imao sreÄe, da nisam platio carine na moje lule (nekoliko sam jih prije poslao poÅ¡tom a ostali del mi je customs pustio preneÄi brez naplate). I isto sam imao sreÄe sa prodavanjem lula. Prodao sam 22 lula od 29. Nekoliko od njih dilerima, a nekoliko strankama. Kad tamo vidiÅ¡ kako svake godine pipemakeri postaju bolji i bolji imaÅ¡ u glavi: OK to je moja zadnja godina, ne mogu biti bolji, odustajem...ali kad se vratiÅ¡ kuÄi, neÅ¡to ti nedostaje i vratiÅ¡ se praviti lule.
Istina je, da je to najveÄji pipe show ali mislim, da onaj u Raimbachu po feelingu i po kvaliteti lula neÅ¡to sliÄno (nisam joÅ¡ bio tamo, samo sam Äuo).
Lep pozdrav,
Grega