Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Mooj mali raj!!!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Mooj mali raj!!!
« u: 20. Svibnja 2010, 13:12 »
Moj mali raj!!!
Ovo je dio moje vikendice u Dalmatinskoj zagori (Å ibensko zaleÄ‘e). To je samo konoba/lounge area. Inače, odmor tamo je odmor za duÅ¡u i tijelo!  :1:

« Zadnja izmjena: 20. Svibnja 2010, 13:18 od McKurilj »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Mooj mali raj!!!
« Odgovori #1 u: 20. Svibnja 2010, 13:13 »
Fantazija!!!!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #2 u: 20. Svibnja 2010, 13:13 »
MRAK MRAK MRAK!!! Daj jos fotki :-)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 20. Svibnja 2010, 13:18 »
Ideš!!!! kako ovo dobro izgleda!!!!!

Preludo!!!

Sve sami uređivali?
Keep it simple!

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #4 u: 20. Svibnja 2010, 13:21 »
odlično - na slikama djeluje vrlo umirujuće, baš za "dušu i odmor"
ZIG  ZAG

Dinko

• Zagreb
  • *
    Oblak dima
  • 1.108
« Odgovori #5 u: 20. Svibnja 2010, 13:22 »
Woow super je!! To je "novogradnja" od već klesanog starog kamena ili novog  ili je bila ruÅ¡evna  pa ste ju dozidali i stavili krov?
Prekrasno izgleda, uglavnom imao si pažljive radnike, pogotovo tradicionalni kameni krov je zanimljiv i drvene grede unutra,ma savršeno!
Polonius:
Though this be madness, yet there is method in it.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #6 u: 20. Svibnja 2010, 13:23 »
Stalno mi oko bježi na onu peku. Zamisli žar lagano tinja, a ti sjediÅ¡ i dimiÅ¡ neku latakiju dok čekaÅ¡ da jaretina pod pekom omekÅ¡a, taman onoliko koliko treba.  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #7 u: 20. Svibnja 2010, 13:26 »
vid'ti njega... bas imas srecu, uvece pred kucu zapalis lulu, pijuckas vino i zderes smokve :13:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #8 u: 20. Svibnja 2010, 13:30 »
Sve sami uređivali?
Što znači sami? Inače, to je bila mala, stara, tzv. "vatrena kuća", u kojoj je bila peka za kruh, i u kojoj se sušilo meso (pršut, panceta,...). Pošto je bilo pred urušavanjem, kupili smo kamen sa jedne srušene stare kuće i praktički napravili novu kuću (ima cca 60m2)! Uz tu kuću se nastavljaju još 2 stare kuće, ali prije nismo razmišljali, pa smo stavili fasadu na te kuće. Ipak je nešto trebalo ostati u "štihu" tog kraja, pa je upravo iz tog razloga ponovno napravljena od kamena! Inače, u toj kući po ljeti je najugodnije, upravo iz razloga što su kameni zidovi, debljine cca 90cm! Inače, sva stolarija je "custom made" od jasena, jer inače, takva vrata i škure ne mogu se naći u prodaji, a upravo ovakva vrata i škure simbolika su tog kraja (iako u originalu bi trebale biti zelene boje)! Stolovi, stolice i klupe napravljeni su isto "custom", ali od hrastove građe, skinute sa jedne stare kuće u Turopolju. Ta građa je bila izložena atmosferilijama preko 200 godina, tako da je i po tome specifična, ima karakterističan izgled!
Woow super je!! To je "novogradnja" od već klesanog starog kamena ili novog  ili je bila ruÅ¡evna  pa ste ju dozidali i stavili krov?
Prekrasno izgleda, uglavnom imao si pažljive radnike, pogotovo tradicionalni kameni krov je zanimljiv i drvene grede unutra,ma savršeno!
ViÅ¡e-manje sam na sve dao odgovor. Kuća je bila "poluruÅ¡evina". Kamen je stari, sa isto tako sruÅ¡ene kuće. Na krovu su stavljene stare ploče, a sa radnicima je bilo "krvavo". vjeruj mi, nekoliko puta su kretali ispočetka!!!  :1:
« Zadnja izmjena: 20. Svibnja 2010, 13:34 od Kova »
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Mateas78

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 363
    • Tobacco  Taste - forum ljubitelja lula i duvana
« Odgovori #9 u: 20. Svibnja 2010, 17:34 »
Extra!!! Volim kuće od kamena  :36:
Historia Magistra Vitae Est!

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #10 u: 20. Svibnja 2010, 17:44 »
a sa radnicima je bilo "krvavo". vjeruj mi, nekoliko puta su kretali ispočetka!!!  :1:

Ne spominji ih, upravo mi dovrsavaju stan i sad bih trenutno priklao keramicara!  :154: Pazi ti genijalca, majstor je plocicama PREKRIO holendere za bojler; ako uspijem sutra poslikam..... izrezao je utore s gornjeg ruba plocice koja dolazi s donje strane toga svega a prikljucci i sve ostade unutra... Stojim maloprije s vodoinstalaterom i gledam, krizamo se jedan i drugi.... tip nije ni pitao ni "a" ni "b".... On je svoje napravio i bok.

Sorry sto sma oteo topic, vratimo se na temu. VRHUNSKA viksa
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #11 u: 20. Svibnja 2010, 18:49 »
Prekrasno nešto, prekrasno!! To je uživaški raj. Ja volim mjesta di nema druge variante nego da se relaksiraš i radiš NIŠTA! :)
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #12 u: 20. Svibnja 2010, 19:02 »
Fenomenalna je... :61:

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #13 u: 20. Svibnja 2010, 23:19 »
90cm!?! :38: jel si ti to pravio bunker za zlu ne trebalo ili kucu za odmor? :64:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #14 u: 21. Svibnja 2010, 08:57 »
Ufff, koji je tamo negdje odmor za dušu i tijelo... Mmmmm
Keep it simple!