Par savjeta kako da ispraviš neke greškice, koje ja vidim na ovim fotkama:
- na fotki 1 se pri vrhu glave lule vide ostaci tamnijeg bajca, kao mrlje tamnije sive, to bi trebao sve ravnomjerno pobrusiti prije finiširanja
- fotka 2 - na ovom manjem dijelu lule, na vratu, vide se tamniji nepobruÅ¡eni dijelovi drveta, meni djeluju kao da su spaljeni od previsokog broja okretaja brusnog papira, ali možda grijeÅ¡im - možda je to isto ostatak bajca. U svakom sluÄaju, to bi svakako trebalo popraviti.
- fotka 3 - na ovoj fotki i iz ovog kuta fotkanja mi se Äini da ova klocna ima par stvarno zanimljivih Å¡ara, možda da si se odluÄio za tamniji i kontrastniji finiÅ¡ možda bi vizualno lula djelovala malo manja a i dobio bi efektniji finiÅ¡. Ja ti ovo govorim jer nisam baÅ¡ ljubitelj "nature" finiÅ¡a, makar ima i on svojih prednosti i ljepota.
- fotka 4 - i s gornje strane ovog vratnog dijela su ostaci spaljenog drveta ili nepobruÅ¡enog bajca, izmeÄ‘u vratnog dijela i glave lule. Svakako popraviti. Znam, to su zeznuti dijelovi za obradu, ali ako se odluÄiÅ¡ na ovakav shape - moraÅ¡ to odraditi do kraja

InaÄe, zanimljivo zamiÅ¡ljeno, ja osobno bih skinuo joÅ¡ doooosta materijala jer bi se dobilo malo nategnutije linije, ne bi lula djelovala preglomazno i bila bi puuuno lakÅ¡a.
Tvoj prošli rad mi je i dalje najbolja lula koju si napravio!!

NHF, par dobronamjernih savjeta