Razmisljao sam dugo dali i ja dodam svoj 'Senf' na Danijelovu Lulu...
Mene je ova Lula i pored prepoznatljivog finisha,interesantne forme i preciznih prstenova ostavila ravnodusnom ali u pozitivnom smislu.Ovo je radni konj za ljubitelja velikih punjenja koji ceni aplikaciju i formu ali mu i ne smeta da odlozi Lulu na radni stol i zaboravi na nju dok zavrsava svoj posao...
Ne mozemo uvek uspeti u naumu da napravimo malo fluidno i harmonicno remekdelo primenjene umetnosti.

Lula je jedna veoma slozena struktura i kada u najmanjem detalju preskocis viziju na kraju se pokazuje bez milosti svaki propust.
Ova Lula mozda nije za svaciji ukus ali ce negde nekog sigurno uveseljavati kao nesto najlepse .

muki, brate, savrsenstvo ne postoji. evo ti primer: nekom je savrsena yamaha r1, nekom suzuki gsxr k9, nekom harley heritage a meni prastari moto guzzi falcone. tako da, ako je tebi lula savrsena, ona to JESTE. haug! 
Ne mogu se potpuno sloziti sa tvojom konstatacijom sekir!Ima elemente istine ali ako izgubimo obijektivnost u ovom zanatu onda cemo na kraju zavrsiti sami okruzeni nasim 'genijalnim rukotvorinama'(poput Mike Messera).Covek mora da izadje u javnost i tako izostri i procisti svoju viziju kroz konstruktivnu kritiku i razmenu misljenja sa iskusnijma od nas samih.
Neki put se od drveca ne vidi suma...