Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Mukijeve lule još tople iz radionice

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: Mukijeve lule još tople iz radionice
« Odgovori #435 u: 03. Svibnja 2011, 14:01 »
Ma McClelland i da puÅ¡iÅ¡ iz pivskog čepa bi bila milina.  :64:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

--muki--

« Odgovori #436 u: 03. Svibnja 2011, 14:07 »
Ma McClelland i da puÅ¡iÅ¡ iz pivskog čepa bi bila milina.  :64:

ah bogme se tu ne mogu sloziti - iako je odlican duhan (5110) ipak nije svemoguc... primjetio sam da ako ga se pregrije vise nego mu pase da znatno gubi na okusu... P1311 je odlicna (meni osobno) jer vrlo hladno drzi duhan i na kraju pusenja je dno bilo kompletno suho ukljucujuci i usnik ... vrlo suh i hladan dim a ipak dovoljno gust da povlacenje ne bude previse lagano i da se dobio potrebna gustina dima kako bi se optimalno uzivalo u onome sto ovaj duhan nudi...
...
jesam li vec rekao da sam sretan :P :P :P
...salu na stranu - ova lulica mi je fantasticno legla sa ovim duhanom na prvu... steta sto sam ju ipak stedio i napunio pola lule (iako je i to bilo previse no nije se previse grijala - bila je samo mlaka)...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #437 u: 03. Svibnja 2011, 14:12 »
A čuj, svaki duhan ako ga pregriješ izgubi na aromi, to nije samo kod McClellanda slučaj.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #438 u: 03. Svibnja 2011, 14:16 »
Recimo Clan kad pregriješ dobiješ još neke dodatne efekte... ni ne primjetiš da je izgubio okus :1:
Keep it simple!

--muki--

« Odgovori #439 u: 03. Svibnja 2011, 14:19 »
A čuj, svaki duhan ako ga pregriješ izgubi na aromi, to nije samo kod McClellanda slučaj.

je je - zato i kazem da tesko da se McC dobro pusi u bas svemu :P :P :P heheheheheheh....

--muki--

« Odgovori #440 u: 05. Svibnja 2011, 14:21 »
THOR...

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #441 u: 05. Svibnja 2011, 14:28 »
Dosljedan si svome princeza Leia stilu, probaj za promjenu nešto drukčije.

--muki--

« Odgovori #442 u: 05. Svibnja 2011, 14:47 »
... ovo su bile tri vrlo male klocne od kojih sam isao ciljano na varijacije na temu Ugly Betty (jedna meni, jedna kolegi kojem se Ugly svidjala i jedna "kome ode, dobro je otisla" tako da je otisla jednoj dragoj osobi na poklon) ... klocne su bile gotov za "nis' koristi"..
nisam htio raditi klasicne oblike a "Ugly" se pokazala kao odlicna lulica tako da sam varirao oblik da vidim sto ce izaci...

na ovoj klocni sam nabrojaio 14 tockica do kratera koje sam nastojao izvuci van bilo kako bilo - na zalost nisam sve uspio.... kad mi dodju prave klocne onda idem na nesto drugo - ako bude srece sljedeci tjedan....

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #443 u: 05. Svibnja 2011, 16:11 »
Dosledan si svom stilu.
Insteresantna je.  :61:

Djedacezar

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #444 u: 05. Svibnja 2011, 19:35 »
Nitko više ne komentira fotografiju!
Ova zadnja mi je fantastično sjela na tim "šarenim" fotografijama; mislim da bi trebao nastaviti tako!

boro3

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 313
« Odgovori #445 u: 05. Svibnja 2011, 19:42 »
Meni se i ova sviđa.
Ko hoće, nađe načina, ko neće, nađe opravdanja

macola

• *
    Bijeli zubi
  • 33
« Odgovori #446 u: 05. Svibnja 2011, 20:45 »
Ta mi je najljepša, možda bi bila još ljepša da nema svijetlog drva prema usniku, ali to je stvar ukusa (čitaj, samo treba dobro zamazati :) )

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #447 u: 05. Svibnja 2011, 20:58 »
Ova zadnja mi je fantastično sjela na tim "šarenim" fotografijama; mislim da bi trebao nastaviti tako!
I ja isto mislim da bi trebao tako nastaviti, obzirom na Canon powershot A480, slike su izvrsne, samo naprijed Muki, "from nature into nature"

--muki--

« Odgovori #448 u: 05. Svibnja 2011, 21:12 »
je - interesantno, kad sam krenuo sa ovom lulom nisam ni sam znao sto cu sa njom, sve mi je bilo nit' sim nit' tam... nikako mi nije izlazila na nesto sto bih osjetio da je to TO... cak i kad sam je kompletno formirao mi se cinilo da sam kompletno pretjerao sa dremelom i rustifikacijom.. no, kad sam stavio bajc je sve sjelo taman kako treba...
kasnije sam shvatio da bi mozda bilo bolje da je usni dio lulice samo mrvicu zatamnjen da ne bude toliko veliki kontrast na tamnu glavu no ipak sam ju ostavio ovako ...

inace, slikice su "okinute" na jednom starom, trulom deblu u jednoj staroj sumi na Papuku... ime Thor mislim da joj je odlicno leglo ...
« Zadnja izmjena: 05. Svibnja 2011, 21:15 od --muki-- »

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #449 u: 06. Svibnja 2011, 07:27 »

Å teta Å¡to je bilo oblačno dok je fotkano.  :1:

Možda neku novu lulu fotkati na kamenu u potoku. Staviti lulu na neki kamen koji viri iz potoka, e to bi bio ambijent! Samo treba biti pažljiv da lula ne otpliva. A kod samog fotkanja korisiti CPL filter da bi se izbjeglo reflektiranje vode.
« Zadnja izmjena: 06. Svibnja 2011, 07:29 od McKurilj »