Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Doslo doba da se pusit' prestane?! Glavobolje....

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
Doslo doba da se pusit' prestane?! Glavobolje....
« u: 24. Srpnja 2010, 16:23 »
Cudno nesto se desava, zadnja tri cetiri puta kad sam pripalio, okinula me glavobolja, sa svim simptomima migrene (?!).... Znaci li to da je gotovo s lulanjem? Mislim da cu napraviti pauzu par tjedana/mjeseci pa vidjeti kuda i kako dalje.

U Pon sam ipak na snimanju makar me dokrajcilo ;)
-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
Odg: Doslo doba da se pusit' prestane?! Glavobolje....
« Odgovori #1 u: 24. Srpnja 2010, 17:43 »
Nemoj se cuditi nis', leto je po meni period najnetrpeljiviji prema nama lularima.Vrelo vani vrelo u mesavini Lule,krvni sudovi prosireni i eto ti rastimovane pesme u glavi.Ja se licno uvek strpim leti do jeseni pa onda pocinje prava sezona za nas ljude od Lule ,a i legne nekako ta apstinencija  :61:!
« Zadnja izmjena: 24. Srpnja 2010, 18:00 od Canaan »
"keep it simple until it gets complicated"

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #2 u: 24. Srpnja 2010, 19:27 »
Nemoj se cuditi nis', leto je po meni period najnetrpeljiviji prema nama lularima.Vrelo vani vrelo u mesavini Lule,krvni sudovi prosireni i eto ti rastimovane pesme u glavi.Ja se licno uvek strpim leti do jeseni pa onda pocinje prava sezona za nas ljude od Lule ,a i legne nekako ta apstinencija  :61:!
Točno tako Canaan! Dobro si to definirao. Meni isto tako ne paÅ¡e lula sada-nikako! Ali, pametno je da se niÅ¡ta ne forsira, jer se može stvoriti prirodna "odbojnost" prema odreÄ‘enom duhanu. Tako se meni proÅ¡lo ljeto desilo sa Frog Mortonom, koji mi je do tada bio najbolji duhan. Nije mi nikako "sjedao", a ja sam forsirao i forsirao. Rezultat tog forsiranja je bio da sam ga tek počeo puÅ¡iti u 1., 2. mjesecu opet, jer mi se jednostavno "gadio"!  :38:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 24. Srpnja 2010, 21:30 »
Aco, ništa ne brini. Nisi jedini kojemu lula ne paše po ovim žegama. Ja sam u zadnjih mjesec i pol popušio manje od pet lula. Ljeto i lula mi nikako nisu dobra kombinacija.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

pipeclubsi

• Slovenija
    Opečen mi jezik
  • 372
« Odgovori #4 u: 25. Srpnja 2010, 09:47 »
Meni vrućina ne smeta, ali puÅ¡im blaže duhane, čak i aromatike kao Skandinavik Exotic, uz narančin sok ili Aperol Spritz. Primjetio sam, da mi latakia bude malo teÅ¡ka, pa ču je sad ostaviti malo na strani. Na more :158: ću uzet par Larsena i uvijek dobrodoÅ¡ao Mac Baren Original Choice. 
~~~ Aleš iz Maribora ~~~

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #5 u: 26. Srpnja 2010, 08:43 »
Uff, srećom meni paÅ¡e lula, ali totalno! Ovaj vikend sam 5-6 lula podimio u slast. Na meniju su bili Black Diamond, Stanislaw Balkan Latakia, Stanislaw Bright Irish Coffee, Old Gowrie, WoLarsen Signature  :1:
Keep it simple!