Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge
Prijava
Registracija
Close
Prijava
Zapamti me
Toggle navigation
Piperson
Forum
Pomoć
Traži
Prijava
Registracija
Piperson
Lule
Pušionica
Lule nekad i danas
« natrag
naprijed »
+
Preporuka
Ispis
Str: [
1
]
Dolje
Lule nekad i danas
2 Odgovora
535 Čitanja
Cigara
Slovenija
Odlikaš
3.060
Lule nekad i danas
«
u:
14. Kolovoza 2010, 10:31 »
Na Passion for pipes blogu je dobar Älanak o cijenama lula danas i sa 1930 tih. Ak usporedimo cijenu lula i kuća, bi danas trebala Dunhillica bit 20.000$+.
Ak usporedimo lule i aute bi trebala bit 2.000$+ ALI mislim da je tu autor ipak napravio grešku jer je auto u 1930 bio totalni luksuz i raritet, što danas nije više, tak da je bolja usporedba sa kućom.
Ak bum ikad gledao Dunhillice za 400$, će mi bit malo lakše jer ću znat, da je ipak danas lakše imati jednu nego što je bilo 80 godina natrag
ÄŒlanak:
http://www.apassionforpipes.com/neills-blog/2010/8/13/if-you-think-pipe-prices-are-high-now.html?lastPage=true#comment9366244
Prijaviti moderatoru
Evidentirano
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain
senka
Oblak dima
1.350
Odg: Lule nekad i danas
«
Odgovori #1 u:
14. Kolovoza 2010, 12:03 »
Odlican clanak. Zanimljive usporedbe. Morat cu ostaviti doma novcanik kad krenem u kupnju u Spanjolskoj...
Prijaviti moderatoru
Evidentirano
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi
Robi 1 Kenobi
Oblak dima
1.943
Odg: Lule nekad i danas
«
Odgovori #2 u:
08. Rujna 2010, 08:40 »
E vidiš, a ja sam si uvijek nekako mislio da su oni tek sad (tj. "sad" 20-tak godina unazad) izbrijali tu ekskluziva šprehu... Tj. da su nekad bile jeftine... A vidiš vraga
Baš interesantno!
Prijaviti moderatoru
Evidentirano
TAKE ONE FOR THE TEAM!
+
Preporuka
Ispis
Str: [
1
]
Gore
« natrag