Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

W.O.Larsen Special Edition 2009

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
W.O.Larsen Special Edition 2009
« u: 07. Studenoga 2010, 17:24 »
Exquisite mixture of bright virginia from North Carolina, dark brown burley from Mexico and special fermented Black Cavendish enriched with sweet notes of dark rum and wild berries. The exclusiveness of this WO Larsen Edition 2009 is underlined by the copper coloured virginia grown in the red soil of the African plains.

Nedostaju mi rijeci da opisem ovaj duhan... najbolji opis bio bi: katastrofa! Namjerno nisam htio nista napisati nakon prve lule, kao duhan je bio ful suh, idem ga prebaciti u posudu i dodati par vlaznih diskova da dodje k sebi. Tu i tamo sam ga promijesao i nakon dva tjedna je ozivio, vlaznost - taman. Prvu lulu sam zavrsio do pola, stvarno mi se nije dalo siliti vise.

Danas, nakon dva tjedna ista prica. Cak sam i drugu lulu uzeo. Nikako mi ne pase duhan, jedino sto osjecam je burley koji je sam po sebi uzasno "dosadan" za pusenje. Nikakav cavendish ne osjecam, a inace ga obozavam u duhanima, cak ni uz najbolju volju. Dark rum i wild berries jedva, u tragovima na momente jos i osjetim. Ne znam jel problem bio u tome da se duhan previse osusio (iako je bio zatvoren u originalnom pakiranju pokraj pikse EMP-a koja je najnormalnije ziva i zdrava). Pusiti ovaj duhan je kao jesti kolace koji su stajali nepojedeni dva tjedna.

Sam duhan gori vruce za popi***, smanjio sam temperaturu na termostatu u stanu kolko me lula grijala. Tri puta sam stavio lulu na stol na 15 minuta da se ohladi. Mozda je bas problem da je blend mix svega i svacega, tako da nit smrdi nit mirisi. Podjeca me na jedno australsko vino koje isto izbjegavam, Peter Lehmann Clancy's kojm na etiketi pise: Shiraz, Cabernet Sauvignon and Merlot (jedno vino, ne tri). Standardna prica kad se hoce napraviti nesto sto se svidja svakom, a na kraju se ne svidja nikom.

Jedna pozitivna strana je room note - zena je odusevljena kako fino mirisi :5:

Tako da ako nekog zanima, imam skoro 100 g duhana za pokloniti.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: W.O.Larsen Special Edition 2009
« Odgovori #1 u: 08. Studenoga 2010, 08:20 »
Odlična recenzija i opis! Nakon tvog opisa stvarno nemam volju probati ga.

Jedino što mi se sviđa je kutija, stvarno je prekrasna!
Keep it simple!

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
Odg: W.O.Larsen Special Edition 2009
« Odgovori #2 u: 08. Studenoga 2010, 21:16 »
Je, kutija je super  :1:. Nazalost, to je najbolji dio cijelog paketa. Steta.