Pozdrav i dobrodošao na forum!

Kao Å¡to su deÄki lijepo napisali, lula je neÅ¡to totalno drugaÄije od cigareta. UsporeÄ‘ivati jedno i drugo je apsurdno.
Ja sam lulu poÄeo puÅ¡iti upravo iz istog razloga kao i ti, tj. prestao sam s cigaretama, ali mi je trebala nekakva "zanimacija" da me odvrati od razmiÅ¡ljanja o cigaretama. Ja sam tu "Å¡kolu" dosta platio, poÅ¡to sam Äak iÅ¡ao toliko daleko da sam si kupio e-cigaretu, i svakakve ostale gluposti!!!! Naravno, to su sve pi*darije.
U luli sam se "pronaÅ¡ao", ali stvarno jesam. Naime, kao Å¡to su deÄki lijepo izelaborirali, puÅ¡enje lule nije za svakoga. Zahtjeva potrebne "vjeÅ¡tine" (naravno samo u poÄetku, dok ne postane rutina), a na kraju se svede na jedan krasan hobi (degustacijsko/kolektorski

). Postoji Äitavo more raznovrsnih duhana, lula, opreme za lulu,..... Nije toliko skup hobi (u startu je, ali matematiÄki dokazano je dosta jeftiniji od puÅ¡enja cigareta), ali stvarno ispunjava!
Å to se tiÄe mog prestanka puÅ¡enja cigareta, to je trajalo neko vrijeme (7-8 mjeseci), ali kao Å¡to smo mi ljudi ipak samo ljudi, pokleknuo sam i nazad se vratio puÅ¡enju cigareta (ovisi o snazi volje)! Sada sam upravo u fazi da viÅ¡e dimim cigarete nego lule, Å¡to zbog Äinjenice da lula nije za 5-minutno "silovanje", kao cigareta, već si moraÅ¡ izdvojiti 30 min/1h vremena samo za sebe (Å¡to ja trenutno nisam u mogućnosti-žena, klinci, obaveze,....).
Lula je meni upotpunila život, na naÄin da sam toliko dragih i nesebiÄnih ljudi upoznao, proveo sate i sate prekrasnih druženja,.....
Probaj-mislim da ne možeš pogriješiti!