dobrodosao! pusio sam cigarete godinama i to uglavnom pojace (camel, bez filtera najcesce, skoro 10god, zatim francuske gitanes i gauloises, takodje bez filtera, kad je sve to nestalo zlatni winston i crveni pall mall). kada sam pre nekih 8godinaprobao lulu odusevio sam se, iako nisam imao pojma o pusenju lule. palio 5-6 puta dnevno istu lulu, strugao cake misleci da je to djubre, itd. kada sam otisao u vojsku 2003. poneo sam i lulu, i uvece palio na opste zadovoljstvo i odobravanje. nazalost nestade duvana, pa sam se preorijentisao na capt black cigarilose. kad je i toga nestalo vratio sam se winstonu i to pusio do ponovne nabavke duvana za lulu. u medjuvremenu cigarete su postale tako smrdljive da je to neverovatno. onih bez filtera vise nema zahvaljujuci zlocinackoj organizaciji zvanoj EU, a u one sa filterima bolje da ne znas sta se stavlja... elem, kads se nekako i pojavio duvan za lulu kod nas postojao je problem - imao sam samo dve lule niskog kvaliteta. e ondasam saznao za forum i sve je krenulo drugim putem. cigarete? probam po neki dim, ali ne uvlacim u pluca - cisto da vidim kakv je duvan. zakljucak - nema duvana u debeloj vecini cigareta. jedine tri pusljive cigarete u srbiji su 57 (rade makedonci), hercegovina filter i sarajevska drina. lulu uglavnom pusim uvece kad se vratim sa posla i "okacim mozak o klin", ali je po ceo dan nosim u ustima nezapaljenu i uzivam u ukusu nezapaljenog duvana. videces. nece ti trebati cigarete vise, to je samo ruzna navika, ne toliko zavisnicka bolest kao sto lekari trucaju (pa i oni moraju od necega da zive, ne? ;) )