Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Smrdljivi duhan (latakia room note tema)

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
Smrdljivi duhan (latakia room note tema)
« u: 16. Siječnja 2011, 14:59 »
Subota navecer, konacno jedan vikend da ne idemo nikud i da nam nitko ne dolazi, divota. Krenemo gledati film, a ja se zavalim u fotelju. Nakon pocetnih 2-3 minute dimljenja pita zena: "Koji ti je to duhan?" Ja lagano u panici, ocekujuci negodovanje i gundjanje odgovorim: "Frog Morton, to je jedan od onih smrdljivih." Smrdljivi duhani su njoj sve sto sadrzi latakiju. Kad ce ona na to: "Bas fino mirisi, bas mi pase."  :38:

Svasta, latakiju sam uvijek dozivljavao kao sredstvo kad treba potjerati goste koji nikako da odu, a sad ovo?!? Jel ima jos netko kome se svidja room note latakijskih duhana?

Frog Morton  :79:  :1:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Smrdljivi duhan (latakia room note tema)
« Odgovori #1 u: 16. Siječnja 2011, 15:33 »
Ja to zovem največa lulaÅ¡ka pobjeda  :1:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #2 u: 16. Siječnja 2011, 15:37 »
Najveca? Neee, to bi bilo kad bi dobio takav odgovor na Nightcap ili Da Vinci  :1:

Al bumo vidli kak ce se situacija razvijati. Mozda je ovo samo usamljen slucaj? A mozda je to bilo zbog filma? Gledali smo, iirc, Un prophete prema preporuci tu s foruma.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #3 u: 16. Siječnja 2011, 16:56 »
Sve Å¡to mogu reći je bravo za Mortona!  :1:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #4 u: 16. Siječnja 2011, 21:53 »
Eto, vec nekoliko godina nitko mi vise nista ne govori u vezi duhana, ni zena, ni djeca. Navikli se na latakiju,
ne znaju vise sto su aromatirizirani duhani, pa eto malo me je i sram zapaliti ih...hi, hi... :64:

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #5 u: 16. Siječnja 2011, 22:03 »
MOja zena sve latakije naziva sunkicama i njoj ne smetaju, sta vise.
Jedini problem je u lokalima gde se sme pusiti. Tu pusaci cigareta negoduju na latakije, a nepusacima je svejdno.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #6 u: 17. Siječnja 2011, 00:52 »
Da, ta antilatakijska struja ovdje je dosla do totalnog apsurda. Ima jedna pivnica ispod kuce koja ima prostoriju
za pusace. U njoj je zabranjeno pusenje cigara i lule! Samo cigarete! Kao to je good i dobro mirise... :90:

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #7 u: 17. Siječnja 2011, 08:22 »
Ovo je još jedna mala pobjeda Frog Mortona :1:

Meni takoÄ‘er na Mortona nije bilo nekih prigovora  :134:
Keep it simple!

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #8 u: 17. Siječnja 2011, 08:58 »
Supruga mi takodje voli miris 'sunkica' kada je upaljena Lula ali vise ceni miris sveze latakije iz kutije.  :1: 
"keep it simple until it gets complicated"

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #9 u: 17. Siječnja 2011, 16:12 »
Nista me ne cudi da su zabranili cigare i lule. Ima ne mali broj ljudi koji nas gleda sa velikim cudjenjem, kao da smo dosli sa neke druge planete. Gazda lokala mora da purnja ko Turcin cigarete, inace ne bi mu p[alo napamet da tako nesto uradi.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #10 u: 17. Siječnja 2011, 16:50 »
Vjerovatno, ali nisam isao ispitivati. Bio sam tamo svega dva-tri puta. Nakon sto sam otkrio indiskriminirajuci
natpis ne idem vise tamo. :154:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #11 u: 17. Siječnja 2011, 17:41 »
Nakon sto sam otkrio indiskriminirajuci
natpis ne idem vise tamo. :154:

U ovom slucaju stoji rec "indiskriminisan"apsolutno na pravom mestu!Pa da se sam postavim u kozu gazde neke pivnice,uvek bih voleo rado da vidim coveka koj neguje kulturu i vestinu pusenja Lule sa svojim mesavinama u mojem lokalu  nego da ceo dan osecam pikavce cigareta od fabricki ubijenog duvana.Ali svet je veliko mesto...i po neki put tako malo :94:
"keep it simple until it gets complicated"