HA HA HA
Vidi se autorizacija autokratije.
He He He
Kalif Što to beše?????ne razmem
eheheeheeeeee
Da za zavrÅ¡im ono Å¡to sam pÄeo,e ovako lepo se može videti da sam ovde bio sarkastiÄan,i dasam se u par ovih postova se zezao,tako da mi nije potrebno dublje objaÅ¡njenje kako je ko koliko zaslužan za forum i koliko je doprineo forumu,znam dobro koje kalif i iznogud i sam se s time ne bih poistovećivao,a kamoli da neko od vas pomisli da ja želim nekoga svrgavati ili ti postavljati....to vredja moju malenkost i moj zdrav razum,jer sam opet kažem sve postove poÄeo kao Å¡alu.I da zavrÅ¡im ne treba mi nikako objaÅ¡njenje od nikoga sa foruma ako pre toga nisam to ja liÄno tražio ili zamolijo.A Å¡to se tiÄe stripova na tome sam odrastao i od prilike da kod kuce imam par hiljada romanÄića raznih komiÄnih sadržaja.
Molim vas za razumevanje ne želim da se pogreÅ¡no protumaÄim ili pak da Beluga pomisli da sam ja pretedent na njegovo mesto ili da mu ja kujem zaveru iza njegovih ledja.
Ps. žao mi je Å¡to ste me pogreÅ¡no ocenili,prestajem sa Å¡alom bilom koje vrste,a možda bi trebalo i da se sam udaljim sa foruma no to ću liÄno sam odluÄiti,ili me vi izbacite ako tako smatrate da vam remetim red i rad foruma.
S poštovanjem i razumevanjem Hell Hack