Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Koliko lula dnevno u proseku pušite?

boro3

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 313
Koliko lula dnevno u proseku pušite?
« u: 01. Veljače 2011, 17:19 »
Nov sam na forumu, možda je ova tema već negde i obrađena a da je nisam primetio. Ako je tako, molim moderatora da je obriše, ili ću sam ako mi neko ukaže na to.

Interesuje me koliko lula dnevno članovi u proseku puše, da vidim gde sam ja tu?

Kada sam pre 11 godina počinjao sa lulom, uglavnom sam pušio 10 lula Captain Black duvana dnevno. Vremenom se to smanjivalo (sada je dosta pomogao i novi zakon protiv pušenja u Srbiji, po kojem u firmu lulu ni ne nosim) do današnjih 2-3 lule radnim danom i 4 u dane vikenda ili kada ne radim.

Ne znam, možda samo tražim podatak da većina lulaša puši više od mene, pa da mi bude lakše... jer primetio sam u poslednjih par meseci da sam počeo i da uvlačim po malo dim u pluća. Znam da nije dobro, ali prija... :61:

Hvala unapred na učešću u temi!
« Zadnja izmjena: 02. Veljače 2011, 10:08 od boro3 »
Ko hoće, nađe načina, ko neće, nađe opravdanja

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Koliko lula dnevno u proseku pušite?
« Odgovori #1 u: 01. Veljače 2011, 22:07 »
Mislim, da nema nikoga na ovom forumu koji dimi viÅ¡e nego ti.  :61:
Ja sam koju godinu natrag znao dimit 3 katkad čak 4 lule dnevno a sad sam na 1, max 2.
Na tjedan prosječno 5. I to sve dok radim za kompjuterom.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #2 u: 01. Veljače 2011, 23:16 »
zavisi kad. leti, kad krenu moto skupovi, mogu i ja po 10tak lula ili jace ( :72: cini svoje) ovako zimi po 1-2, nekad i ne palim, samo drzim u zubima i uzivam u aromi...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 02. Veljače 2011, 07:46 »
Meni je isto neka maksimala 3 lule dnevno, i to u dane kad imam vremena za opustiti se. Inače mi je prosjek bio 1-2 dnevno  :61: Sad neÅ¡to manje.
« Zadnja izmjena: 02. Veljače 2011, 13:36 od Dotter »
Keep it simple!

--muki--

« Odgovori #4 u: 02. Veljače 2011, 09:12 »
meni je ljeti lula do dvije dnevno... zimi lula do dvije tjedno... :)
(dok radim ne mogu pusiti, a u stanu/uredu ne pusim tako da mi se po zimi ne da smrzavati vani - nije mi gust) :)....

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #5 u: 02. Veljače 2011, 09:19 »
meni je prosjek 2-3, kako kad, vikendom do 4, a radnim danom dvije najmanje, pa do tri :61: Davnih dana kad sam počinjao pušiti pušio sam do 6 ali evo to se smanjilo.

sesapipes

Lulaš prve klase
  • 2.315
« Odgovori #6 u: 02. Veljače 2011, 13:29 »
Ja se gotovo i ne smatram pusacem. Zimi je to vikendom, po ljeti i kad je toplije nesto cesce, ali nikad vise od jedne do dvije lule. Moze proci i po dva tjedna da ne zapalim osobito zimi. okolnosti bas i ne idu na ruku, u Italiji je vec nekoliko
godina na snazi zakon o zabrani pusenja na javnim mjestima, osim toga ne svidja mi se pusiti u blizini djece. :61:

--muki--

« Odgovori #7 u: 02. Veljače 2011, 13:58 »
Ja se gotovo i ne smatram pusacem. Zimi je to vikendom, po ljeti i kad je toplije nesto cesce, ali nikad vise od jedne do dvije lule. Moze proci i po dva tjedna da ne zapalim osobito zimi. okolnosti bas i ne idu na ruku, u Italiji je vec nekoliko
godina na snazi zakon o zabrani pusenja na javnim mjestima, osim toga ne svidja mi se pusiti u blizini djece. :61:

vrlo slicna stvar kao i kod mene...
ja i dalje tvrdim da sam nepusac... kako bih i mogao kad pusim lule :P :P :P

imnik

Oblak dima
  • 1.586
« Odgovori #8 u: 02. Veljače 2011, 15:28 »
Obicno jednu eventualno dve lule dnevno (na poslu se ne sme od  novembra 2010), vikendom dve do cetri, kako kad.

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #9 u: 02. Veljače 2011, 18:43 »
Kod mene je slučaj da zimi pušim nešto češće nego ljeti. U prosjeku svaki drugi dan preko tjedna i po jedna do dvije vikendom. Nažalost to je poprilično manje od onoga što bih htio, no tempo života nažalost ne dopušta više od toga.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #10 u: 02. Veljače 2011, 20:52 »
Ja se gotovo i ne smatram pusacem. Zimi je to vikendom, po ljeti i kad je toplije nesto cesce, ali nikad vise od jedne do dvije lule. Moze proci i po dva tjedna da ne zapalim osobito zimi.

Identično, niti neželim da mi puÅ¡enje lule preraste u naviku. Ovako je to čisti hedonizam  :61:

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #11 u: 05. Veljače 2011, 13:15 »
1-2 tjedno maksimum. Ne pase mi bas vise od toga. Mislim da sam svega jednom ili dvaput u zivotu popusio dvije lule u istom danu. Nije mi bas pasalo.

Boro:
Covjece, ovim tempom trosis vise duhana tjedno nego sto ja trosim mlijeka ;-)

Btw, pada mi na pamet jedna legendarna diskusija s pipes.org,od prije dosta davno. Isto bilo pitanje kolko lula pusite u prosjeku. Pa kaze prvi lik, kao Boro, desetak. Drugi lik: You're gonna die young. Prvi lik: Hardly, I'm 92 ;-)

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #12 u: 05. Veljače 2011, 13:31 »
Pa kaze prvi lik, kao Boro, desetak. Drugi lik: You're gonna die young. Prvi lik: Hardly, I'm 92 ;-)
:2: :2: :2:
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

SSEKIR75

• Bela Crkva Banat
    Oblak dima
  • 1.644
« Odgovori #13 u: 05. Veljače 2011, 14:50 »
 :68: :68: :68: :68: :68:

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #14 u: 05. Veljače 2011, 16:23 »
 :68: :68: :68:
"keep it simple until it gets complicated"