Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

SMOKINGPIPES stranica

brasco

• *
    Bijeli zubi
  • 11
SMOKINGPIPES stranica
« u: 08. Veljače 2011, 23:06 »
narucio bi lulu sa smokingpipes-a.... jel netko narucivao vec...ako ne dal moze netko preporuciti stranicu za kupnju lule...cini mi se ok smokingpipes ili?

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
Odg: SMOKINGPIPES stranica
« Odgovori #1 u: 09. Veljače 2011, 07:42 »
Večina nas je kod njih kupovala i duhane i lule. Imaju ok cijene i ok cijenu shippinga. Prošvrljaj malo forumom, u par navrata smo se raspisali o nebulozama s našom carinom, čisto da te ne iznenade ako sijevnu neku cifru koja je skoro kao cijena same lule. Sretno sa shoppingom!
Keep it simple!

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #2 u: 09. Veljače 2011, 08:23 »
Kupovao sam kod njih puno puta, sve je bilo ok. Osim što je nekad paket znao danima putovati, ali to je do pošte.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

Zem

• **
    Peče me jezik
  • 143
« Odgovori #3 u: 09. Veljače 2011, 22:31 »
Kaj se carine tice, mozes pronjuskati po bilo kojem hobby forumu (bicikli, fotografija,...) i vidjet ces da se o carini svuda jednako pise. Carinu lupaju na robu koju narucujes izvana kako vjetar puse - neki put ne platis nista, neki put platis tolko da ti prisjedne.

I da, carinu ces platiti i na postarinu. Ovo mi je jedno od vecih kretenarija. Al ok, necu o tome opet... Stumm!

brasco

• *
    Bijeli zubi
  • 11
« Odgovori #4 u: 10. Veljače 2011, 02:37 »
uglavnom lutrija