Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Top 5 duhana!

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
Odg: Top 5 duhana!
« Odgovori #15 u: 18. Veljače 2011, 07:50 »
Ma ja znam Senka da ima latakije u mjeÅ¡avini, ali je neosjetljiva, tako da ja viÅ¡e taj duhan "guram" na neku neutralnu stranu, nit u aromatike nit u latakije!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #16 u: 18. Veljače 2011, 14:01 »
sad si me natjerao da se prisjetim mog prvog susreta s tim duhanom i kad bolje razmislim, zapravo je sva genijalnost tog duhana sto je onaj koji je slagao okuse tako dobro spojio okus latakije sa gljivama i napravio potpuno novi okus, koji definitivno stavlja latakiju iza gljiva ali isto tako nisi ni u jednom trenutku u dilemi da bi se iza gljiva skrivala virginija...
a ja sam ga stavila upravo zato s latakijama jer mi je neusporediv sa larsenim i slicnim drustvom i mislim da mu bolje odgovara drustvo merdea i saquadrona. eto, to ti je nekako bio moj kriterij, a matematicki gledano je tocan.
pa ti nakon ove rasprave reci da duhani nisu jedna suptilna filozofija i umjetnost okusa...   :1: :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #17 u: 18. Veljače 2011, 14:13 »
a skim Vi bankarite????

MOVESHAKER

• Zabreg
    Žuti zubi
  • 674
  • C10H14N2
« Odgovori #18 u: 18. Veljače 2011, 14:36 »
Kova, gledam duhane koje dimiš pa mi je palo na pamet da si možda izgubio "touch" pa ti nježna doza latakije jednostavno promakne??
Jel' osjetiš latakiju u MB Plumcakeu?
ZIG  ZAG

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #19 u: 18. Veljače 2011, 17:26 »
e rodjo, mi duhanimo!
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #20 u: 21. Veljače 2011, 08:12 »
a skim Vi bankarite????
A tko ti je ova?  :64:

Da, jednom sam čak namirisao Latakiju u Mac Barenovom Original Choice-u, iako ga nema unutra! No, jedino logičko objaÅ¡njenje je to da je netko prilikom pakiranja duhana svojim rukama prije dirao Vintage Syrian, pa je nakon toga stavio ruke u Original Choice!  :1:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #21 u: 21. Veljače 2011, 08:29 »
Da ruke!!!! :68:

Canaan