Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Å panjolska

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Å panjolska
« Odgovori #15 u: 07. Ožujka 2011, 16:30 »
Nažalost nemam popisa, jer mene zanimaju samo Samuel Gawith i koji Peterson :).

Ovaj clip kojeg si našao, je zaista iz tog dućana, samo mislim da se je promijenio vlasnik. Martin iz clipa je i pipe maker a ovaj novi vlasnik je Carlos Cominesteve.
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #16 u: 07. Ožujka 2011, 16:49 »
lako ces zakljuciti sa polica, a ja ti saljem jedan nepotpun popis koji je istina iz barcelone, ali svuda u spanjolskoj je slicno.  nedostaje ih vjerojatno jos puno, ali mozda ti pomogne.

celtic talisman, balkan flake, navy f, westworland, skiff mixture, golden glow, 1792 flake, sams flake, skiff mixture, larseni svi, capstan plavi i zuto-crveni, larsen 1864, classic, old fashioned, signature, vintage syrian, peterson university flake, borkum riff admirals flake i sva meka pakiranja, dunhill perfect mixture, stanislawski, amsterdamer, erinmore mixture
 :61: :61: :61:
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

dfucak

• *
    Bijeli zubi
  • 6
« Odgovori #17 u: 07. Ožujka 2011, 19:02 »
Hvala svejedno!

Evo i ja ću priložiti jedan cjenik sa ponudom duhana jedne trgovine iz Barcelone. Tu su i cijene koje su manje više slične u cijeloj Španjolskoj i za nas u Hrvatskoj nezamislivo niske.

http://www.tobacco-cigarettes.com/index.php/precios/para-pipa.html

No na tom popisu nema Gawitha, pa je ovaj dućan iz Valencije ipak malo posebniji...

Kad smo već kod Gavitha, koji su njihovi duhani najbolji?
Zanimala bi me jedna njihova virginija, jedan aromatik i jedna latakia, da odmah na cijelom području isprobam brand :)

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #18 u: 18. Ožujka 2011, 12:09 »
virginije imaju odlične a za latakije mora netko drug odgovorit.

SG virginije:
Full Virginia Flake (čista klasika među virginijama)
Best brown flake
St James flake

svi su mi jednako odlični! 
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #19 u: 18. Ožujka 2011, 12:49 »
Squadron Leader je njihov jako hvaljen duhan (latakijski)
Keep it simple!

senka

• *
    Oblak dima
  • 1.350
« Odgovori #20 u: 18. Ožujka 2011, 12:55 »
squadron je odlican a rodjo je spominjao i chocolate flake (ali mislim da nije cista latakija).
Beyond Ideas Of Right Doing and Wrong Doing There Is A Field, I'll Meet You There - Rumi

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #21 u: 18. Ožujka 2011, 12:59 »
chocolate flake ima malo latakije, ali po meni taman da se osjeti i jedan od mojih favorit duhana.

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #22 u: 18. Ožujka 2011, 14:38 »
ovo je malo bolja fotka duhana kojeg ima u shopu
http://www.zarocena.si/razno/spanjolska.jpg
Sutra ću poslat narudžbu, ak netko nešto želi, nek mi šalje pm.

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #23 u: 18. Ožujka 2011, 15:24 »
chocolate flake ima malo latakije, ali po meni taman da se osjeti i jedan od mojih favorit duhana.
Chocolate flake ima dobar udio latakije! Na kraju krajeva, kad se otvori, ima miris kao čisti englez!
Uostalom, više:
"The first of a collection dedicated to Samuel Gawith 1st, Chocolate Flake is a luxury blend of Virginias, Burley and long-leaf Latakias. To complete the luxury a rich, dark chocolate has been added after cutting. Excellent smoking qualities with good smoke and a delicious room-note. Medium strength."

Njega sam podimio 2 limenke, tako da sam ja taj duhan doživio kao punokrvni latakijski!  :61:
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #24 u: 18. Ožujka 2011, 15:59 »
Ja sam podimio par lula i ne sječam se latakije  :61:

rodjo

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.406
  • Briar block maker
« Odgovori #25 u: 18. Ožujka 2011, 16:01 »
Ja sam podimio par lula i ne sječam se latakije  :61:
Pa to sam i napomenuo, jedva da se osjeti, ima je ali po meni tek tolko da nije čista virginia :61:

Kova

• Zagreb
  • *
    Lulaš prve klase
  • 2.903
« Odgovori #26 u: 19. Ožujka 2011, 10:27 »
Dvije limenke su proÅ¡le kroz moje ruke. Latakije ima dosta, bez obzira Å¡to vas dvojica sa "Ä‘on jezicima" pričali!  :64:
Ti Rodjo, koliko dimiÅ¡, ne bi osjetio latakiju niti u 965-ici!  :13:
To je kao što sam zadnji puta kad smo bili u pivnici podimio lulu Dunhill-Standard mixture, kojeg sam od tebe uzeo. U toj mješavini ja isto dosta osjetim latakiju, a ti baš i ne.
"When anger rises, think of the consequences."
-Confucius

Lika

• Zagreb, HRVATSKA
    Opečen mi jezik
  • 379
    • Mala radionica interneta d.o.o.
« Odgovori #27 u: 12. Travnja 2011, 14:36 »
Alo ekipa, jel ovo jos aktualno? Ponestalo mi svega, nemam vise nista za pusiti :( ...

Uzeo bih jedno sesetak limenki pa ako ima kakva kombinacija daj netko javi na PM. thanx

-
Pratite sva najvaznija zbivanja, drustvene kronike, filozofiju i modu, lijepe zene i duhane na mom blogu http://astrbac.wordpress.com

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #28 u: 20. Veljače 2012, 09:21 »
Keep it simple!

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
« Odgovori #29 u: 20. Veljače 2012, 10:24 »
To se desilo samo u jednom dućanu ali još uvijek je duplo jeftiniji nego u englandu.