Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

!!! LULA ZA JAPAN !!!

--muki--

!!! LULA ZA JAPAN !!!
« u: 16. Ožujka 2011, 22:27 »
Slijedeci primjer mog mentora Enrico Marole koji je pokrenuo ovu ideju na Facebook-u i sam se pridruzujem ovoj inicijativi - poslat cu potpuno bez ikakvih troskova donju lulu onoj osobi koja uplati 50Eura (70USD) na racun bilo koje humanitarne organizacije koja se bavi sklupljanjem pomoci za ugrozene u Japanu.
Ovu ideju sam prosirio i na Smokers Forum, Pipemakers Forum i Pfeifenmacher forum te na ovaj forum, Tobacco Taste i Piperson forum (i molim moderatore da pri ovom navodjenju zaborave razmirice). Jedina namjera je ovdje da se pomogne ljudima Japana sa skromnim doprinosom i molim da se tako i gleda na ovu inicijativu....
Takodjer, molim osobe koje zele ovu lulu da me kontaktiraju prije nego uplate ovaj iznos kako bih lulu stavio u status "rezervirano"... Prvi koji ju uhvati i prilozi dokaz o uplati ce ju dobiti bez nekih dodatnih troskova.
Takodjer, kompletno cijele zasluge molim "prisiti" mom mentoru koji se ovoga i dosjetio... ja samo sirim ovu inicijativu dalje...
kontakt mail: mukihr@yahoo.com

Lijep pozdrav

--muki--

Odg: !!! LULA ZA JAPAN !!!
« Odgovori #1 u: 16. Ožujka 2011, 22:41 »
takodjer kontaktirajte:
Enrico Marola,
georgi todorov,
the pipe tart,
i Alex Tseitlin
...
oni su takodjer dali svoje ponude na Facebook-u pa mozda nadjete nesto prikladnije za sebe:)

Canaan

Oblak dima
  • 1.164
    • Canaan Pipes
« Odgovori #2 u: 17. Ožujka 2011, 14:01 »
Ja sam na TT forumu stavio dve moje Lule u ponudu za ovu akciju doniranja Lula za Japan koju je pokrenuo Danijel i njegov mentor, one su u dobro znanoj radnji kod Nikole u pasazu.Ko se odluci na kupovinu u Beogradu  ,taj novac ce ici direktno u donaciju a potvrda o uplati ce biti naravno objavljena na istom TT Forumu.
"keep it simple until it gets complicated"

--muki--

« Odgovori #3 u: 17. Ožujka 2011, 14:24 »
hvala Canaan i lijep pozdrav :)

--muki--

« Odgovori #4 u: 17. Ožujka 2011, 14:45 »
moja lula je otisla gospodinu u Francusku - hvala G.

Dawor

Žuti zubi
  • 532
« Odgovori #5 u: 17. Ožujka 2011, 16:12 »
Svaka čast Muki i ostali naravno. Odlična ideja.  :89:

boro3

• Beograd
    Opečen mi jezik
  • 313
« Odgovori #6 u: 17. Ožujka 2011, 16:19 »
Bravo Muki, nesebičan i vrlo human gest!
Ko hoće, nađe načina, ko neće, nađe opravdanja

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #7 u: 17. Ožujka 2011, 17:24 »
Stvarno gesta za pohvalu! Skidam kapu!
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

--muki--

« Odgovori #8 u: 17. Ožujka 2011, 22:51 »
decki - pohvale ne idu meni vec mom mentoru Enrico-u koji se toga sjetio... njemu na ideju kompletna hvala ...

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #9 u: 18. Ožujka 2011, 07:27 »
Super se sjetio, nadam se da će ovakve lijepe inicijative naći svoja odrediÅ¡ta kod onih kojima će ta sredstva biti najpotrebnija. Svaka pohvala i svima koji su se priključili bilo kakvim humanitarnim akcijama!  :36:
Keep it simple!