Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

Tamne naslage na zubima od dima lule

macola

• *
    Bijeli zubi
  • 33
Tamne naslage na zubima od dima lule
« u: 05. Lipnja 2011, 23:11 »
Tamne naslage na zubima od dima lule, sa čime to ide dolje?  Jebote sram me zubarki otići nakon mjesec-dva puÅ¡enja lule.
Te naslage se najviÅ¡e love tamo gdje su plombe i gdje ima kamenca, pogledajte sa ogledalom gornje jedinice i dvojke odiza pa se možda iznenadite.  :90: :94:

Cigara

• Slovenija
  • *
    Odlikaš
  • 3.060
Odg: Tamne naslage na zubima od dima lule
« Odgovori #1 u: 05. Lipnja 2011, 23:53 »
hehe to ne ide dolje osim sa pjeskarenjem kod zubara. Da to ispriječiÅ¡ je najbolje prati zube poslije puÅ¡enja lule a mislim, da i pomogne ak nemaÅ¡ kamenca.  :61:

ps i kava u tvom avataru doda svoje...  :90:
It's good sportsmanship to not pick up lost golf balls while they are still rolling.--Mark Twain

macola

• *
    Bijeli zubi
  • 33
« Odgovori #2 u: 06. Lipnja 2011, 00:20 »
Ma gledam to danas i pao sam na dupe :)  tam di je nekaj pobruÅ¡eno ili je plomba jako dobiva boju, a tam di je original caklina se ne lovi.

Dotter

• Zagreb/Samobor
  • *
    Direktor svemira
  • 8.441
  • Pipe(smoker/maker)
    • Dotterpipes
« Odgovori #3 u: 06. Lipnja 2011, 07:55 »
Mogu vam reći da ova zubna pasta stvarno djeluje http://www.signalweb.com.hr/fogkremek/leiras/3

Sa više strana su mi ljudi potvrdili da su jako zadovoljni kako fino počisti tamne mrlje od pušenja, kave, čaja, crnog vina...

A i stomatolozi znaju dobro preporučiti odlične paste za izbjeljivanje, ne ove komercijalne po supermarketima, nego paste koje se kupuju u ljekarnama. Ali te paste nisu za stalno korištenje, nego povremeno. Tu onda ulijeće ova gore navedena, da što duže drži situaciju pod kontrolom.
Keep it simple!