Evo, nazovimo ga tako drugog dijela. Zaboravio sam spomenuti da mi po mirisu daje jos malo na zeleni caj i papar.
Pusio sam ga prosli vikend u vise prilika, pa sam stvorio odredjeno misljenje o ovom duhanu koji mi je bio sasvim
nesto novo. Pusi se odlicno, izgara da je milina, pa nisam trosio sibica kao uobicajeno. Prvih par dimova iliti
prvih minuta pusenja duhan je malo rezak, ljut, ali ne previse. Ne ostavlja nikakve posljedice na jeziku. Ono sto se
dalo naslutiti u mirisima to je potvrdio u okusu. Nakon sto nestaje one pocetne ljutnje, oslobadja dozivljaj
livadskih trava, malo vuce i na med, a kao retrogusto nenametljivo se javlja okus koje su imale cigarete "Gitanes".
Naravno, ne tako intenzivno. Jakost mu je srednja prema blagom. Sigurno lijepa promijena za jednog "latakijca".
Ne ostavlja neugodni kondenzat i sigurno je da je to duhan kojem cu se rado vratiti kad mi malo dosade
"englezi". Kako je ova vrst duhana za mene novost ne bih ga ocijenjivao, ali nalazim da je ovaj duhan zapusiti idealno
nakon valjanja po sijenu s M.Belucci. Ako je izostalo valjanje, barem nije duhan...