Opustite se uz lulu!
Piperson Smoking Pipe Lounge

dunhill ultra mild

petar

• *
    Bijeli zubi
  • 90
dunhill ultra mild
« u: 03. Siječnja 2009, 19:05 »
postoji li jos negdje tog duhana za kupiti?
ili barem kakvu dostojnu zamjenu bi mi preporucili?

P.S. danas mi je cura bila u Grazu pa mi je kod herr Dreiera kupila jednu krasnu Montini pipu za nikakve nofce  :1:  :1:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
Odg: dunhill ultra mild
« Odgovori #1 u: 03. Siječnja 2009, 19:24 »
Prije par mjeseci mogao se je kupiti u Sloveniji, no koliko mi je poznato nema ga viÅ¡e. Najsličniji duhan koji sam puÅ¡io je Esoterica  Tobacciana Stoneheaven.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

petar

• *
    Bijeli zubi
  • 90
« Odgovori #2 u: 03. Siječnja 2009, 19:38 »
Bilo ga je u Sloveniji, no sada ga izgleda više nema, na Šentilju ima samo 965-ice i EMP-a.
A tu Montini lulu poslikaj, da vidimo kakva je. I koliko je to bilo novaca?

lula je mislim bila 30 eura na onoj hrpi na "sanku"
sad cu ju poslikat ....samo da izcupam fotoaparat iz torbe

Beluga

• Beograd
  • *
    Žuti zubi
  • 541
    • Aleksiades Adventure
« Odgovori #3 u: 03. Siječnja 2009, 19:42 »
Baš mi je Sneško neki dan pričao o Ultra Mildu da je odličan i pomenuo je da ga izgleda nema više tamo, a izgleda i da će doživeti sudbinu BS-a... :3:

McKurilj

• Osijek
    Čuvar državnog pečata
  • 4.247
    • Piperson
« Odgovori #4 u: 03. Siječnja 2009, 19:42 »
Kao i svi Dunhillovio duhani, nažalost.
It took Frog Morton four years to perfect this unique blend which is full and yet mild. It is his proudest achievement.

petar

• *
    Bijeli zubi
  • 90
« Odgovori #5 u: 03. Siječnja 2009, 20:02 »
Bilo ga je u Sloveniji, no sada ga izgleda više nema, na Šentilju ima samo 965-ice i EMP-a.
A tu Montini lulu poslikaj, da vidimo kakva je. I koliko je to bilo novaca?

lula je mislim bila 30 eura na onoj hrpi na "sanku"
sad cu ju poslikat ....samo da izcupam fotoaparat iz torbe

sliku sam stavio tu http://piperson.org/forum/index.php?topic=138.0

Snowblind

• Celje
  • *
    Peče me jezik
  • 190
« Odgovori #6 u: 03. Siječnja 2009, 20:47 »
Nešto o ultra mildu...to je jedan od Dunhillovih mješavina koje Orlik tada nije preuzeo od Murray-a, zna se da je preuzeo samo one najvažnije i vjerojatno najprodavanije, tako da ga poslije 2005e godine više nema. Kako se upravo taj duhan pojavio u Sloveniji (sami aromatici, osim 965ice i EMPa), neznam. Na tobaccoreviews je jednom jedan čovjek napisao da ga isto slučajno našao neznam gdje-nije kazao gdje, naravno :1: Taj duhan (iako je fenomenalan) najvjerojatnije nije postao popularan radi svog nesretno izbranog imena...ali Dunhill je s njime htjeo da kaže samo da je duhan bez neki strašnih toppinga, barem tako sam nekad pročitao na netu. U Cyanu ga sad više nema tako da to je to...šta da kažem, šteta takvog duhana.

petar

• *
    Bijeli zubi
  • 90
« Odgovori #7 u: 05. Siječnja 2009, 00:58 »
Prije par mjeseci mogao se je kupiti u Sloveniji, no koliko mi je poznato nema ga viÅ¡e. Najsličniji duhan koji sam puÅ¡io je Esoterica  Tobacciana Stoneheaven.

znaci izgleda da je ultra mild proslost :(
bas sam potrazio taj stoneheaven ali je out of stock kod 4noggins, ima li jos neki koji bi mogao biti slican gore spomenutom dunhillu?